ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάλι εκτός αποστολής ο Φορτούνης, μέσα ο Σα

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός επίσης και οι Χριστοδουλόπουλος, Μορ, Καφού, αντίθετα ο Μαρτίνς πήρε μαζί του τον Σα.

Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός με τον διεθνή μέσο να μένει για τρίτο σερί ματς εκτός αποστολής. Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε μείνει εκτός αποστολής για τα παιχνίδια με Άρσεναλ και Παναιτωλικό ενώ τώρα και πάλι δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 22 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μαρτίνς.

Επίσης εκτός αποστολής είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Μορ και Καφού. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Σα ο οποίος δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παρά τον τραυματισμό του στο κεφάλι με τον Ολυμπιακό. Βέβαια ο Μαρτίνς έχει πάρει μαζί του στην αποστολή τέσσερις γκολκίπερ.

Καθώς πλην του Σα ανάμεσα στους 22 βρίσκονται και οι Τζολάκης, Καραργύρης αλλά και ο Θανάσης Παπαδούδης ο οποίος είναι γεννημένος το 2003 και παίζει με τους Εφήβους του Ολυμπιακού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το μεσημέρι της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή, για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 4/3 (21:30).

Αναλυτικά:

Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ