ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Οι χούλιγκαν δεν έχουν θέση και σχέση με την οικογένειά μας"

Ολυμπιακός: "Οι χούλιγκαν δεν έχουν θέση και σχέση με την οικογένειά μας"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της καταδικάζει την εισβολή χούλιγκαν στη διάρκεια του ματς με την Μπάγερν για το Youth League και ξεκαθαρίζει ότι οι κουκουλοφόροι δεν έχουν ούτε σχέση, ούτε θέση στους ερυθρόλευκους.

Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και κράνη εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Κ19 το απόγευμα της Τρίτης (22/10) για το Youth League κι επιτέθηκαν στους οπαδούς των Βαυαρών με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της καταδικάζει την εισβολή χούλιγκαν στη διάρκεια του ματς με την Μπάγερν για το Youth League και ξεκαθαρίζει ότι οι κουκουλοφόροι δεν έχουν ούτε σχέση, ούτε θέση με τους ερυθρόλευκους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας".

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όσα μετέδωσε στην σύνδεσή της η Cosmote TV που κάλυπτε τον αγώνα. Η εισβολή των χούλιγκαν ξεκινά στο 1:49:17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Συγγνώμη των παικτών στους οπαδούς της Μπάγερν
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Τρομερή ενέργεια των νεαρών ποδοσφαιριστών
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Τέσσερις τραυματίες μετά την εισβολή κουκουλοφόρων
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Φωτογραφίες από την εισβολή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ