ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο (14/9, 21:30) και θέλει το 3/3 πριν ριχτεί στη μάχη του Champions League με αντίπαλο την Τότεναμ. Διαβάστε στο Sport24.gr τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τους Θεσσαλούς.

Μπορεί να έχει την Τετάρτη (18/9, 19:55) το ματς με την Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς κατέστησε σαφές στους παίκτες του Ολυμπιακού ότι το μυαλό είναι στο ματς με τον Βόλο.

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται εκείνη της Μαγνησίας στο Γ. Καραϊσκάκης (14/9, 21:30) για την τρίτη αγωνιστική της Super League 1 με προφανή και μοναδικό στόχο το 3/3. Ο Πορτογάλος μπορεί να ξέρει ότι το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο ματς με τη φιναλίστ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για την περασμένη σεζόν, αλλά το σχέδιο που έχει καταστρώσει είναι για ν' αποφύγει τις κακοτοπιές και τις δυσάρεστες εκπλήξεις, απέναντι σε μια ομάδα που είναι μεν νεοφώτιστη, αλλά έχει δύο νίκες (κόντρα σε Πανιώνιο εκτός και Άρη εντός) στα ισάριθμα πρώτα ματς.

Ο Ζοζέ Σα θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία. Ο Πορτογάλος είχε ταξίδια στο διάστημα αυτό, καθώς πρώτα ταξίδεψε για την πατρίδα του και μετά με την αποστολή της εθνικής του ομάδα σε Βελιγράδι και Βίλνιους για τα ματς με τις αντίστοιχες των Σερβίας και Λιθουανίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Βέβαια δεν έπαιξε για να έχει κουραστεί και αγωνιστικά, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει δεν αλλάζει γκολκίπερ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα υπερασπιστεί το δεξί αμυντικό άκρο, ενώ ο Λεονάρντο Κούτρης το αριστερό. Ο Νορβηγός έπαιξε και στη νίκη επί της Μάλτας και στην ισοπαλία με τη Σουηδία, αλλά είναι σταθερά αυτήν την περίοδο για τους ερυθρόλευκους. Δεν έχει χάσει ούτε ματς και αυτό είναι ενδεικτικό.

Ο Κούτρης θα παίξει αριστερά. Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών είχε τονίσει στη συνάντηση που είχε προ ημερών με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας ότι όσοι δεν δηλώθηκαν στη λίστα για το Champions League θα πάρουν αρκετά ματς στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σε αυτήν την κατηγορία εμπίπτει και η περίπτωση του 24χρονου, άλλωστε ο Κωσταντίνος Τσίμικας έπαιξε στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Λίχτενσταϊν την περασμένη Κυριακή.

Ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο ματς του Σαββάτου θα πρέπει να περιμένουμε τον Παπ Αμπού Σισέ με τον Γιασίν Μεριά. Ο Σενεγαλέζος θεωρείται σίγουρος, ενώ και ο Τυνήσιος έχει το προβάδισμα παρά το γεγονός ότι είχε αγώνα και μόλις δύο προπονητής από την επιστροφή του. Αν είναι να γίνει κάποια έκπληξη, τότε στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στο κέντρο ο Μαντί Καμαρά είναι ο ένας σίγουρος εκ του διδύμου των αμυντικών μέσων. Από εκεί και πέρα επί ίσοις όροις διεκδικούν την έτερη θέση οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε. Ο πρώτος έπαιξε και στα δύο ματς της Εθνικής, οπότε είναι πιθανό να προτιμηθεί ο Βραζιλιάνος.

Στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό κορυφής ο Ματιέ Βαλμπουενά θα κινηθεί κεντρικά σε ρόλο δεκαριού, ενώ ο Ντανιέλ Ποντένσε με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θα κινηθούν στα άκρα. Ο Πορτογάλος μπορεί να κλήθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του από τον Φερνάντο Σάντος, αλλά δεν αγωνίστηκε (έμεινε εκτός αποστολής). Ο Σέρβος θα πάρει την ευκαιρία του και χρόνο συμμετοχής ως βασικός σε ένα πιο βατό σχετικά ματς.

Τη θέση στην κορυφή διεκδικούν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Μαροκινός έχει σαφέστατο προβάδισμα για φανέλα βασικού, καθώς πηγαίνει με... σπασμένα φρένα από τότε που πήρε την ευκαιρία λόγω και του τραυματισμού του Ισπανού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ