ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι δανεικοί που επέστρεψαν στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Οι δανεικοί που επέστρεψαν στο Ρέντη

Εννιά παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν από το δανεισμό τους και βρέθηκαν στο Ρέντη για προπόνηση. Ποιοι αναμένονται ακόμη.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για εννιά ερυθρόλευκους, οι οποίοι επέστρεψαν από το δανεισμό τους, βρέθηκαν στο Ρέντη και ξεκίνησαν προπονήσεις με τον Ολυμπιακό .

Πρώτη στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών ήταν για τον Ιωάννη Κωστή. Ο 20χρονος Κύπριος διεθνής που αποκτήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα ήλθε στην Ελλαδα καθώς στο πρωτάθλημα τέθηκε πρόωρο τέλος στη σεζόν. Για όσο υπήρχε δράση την τρέχουσα σεζόν στην Κύπρο 1 γκολ σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Μανθάτη, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης με την οποία μέτρησε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο.

Πρόωρο τέλος ετέθη και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Από τους αντίστοιχους δανεισμούς τους εκεί επέστρεψαν οι Ούγκο Κάιπερς, Αμντουλαγέ Κεϊτά και Φοντέ Καμαρά.

Ο Βέλγος είχε 5 γκολ σε 22 συμμετοχές στη Ligue 2 με την Αζαξιό - ομάδα στην οποία είχε παραχωρηθεί και ο δεύτερος - ενώ ο 22χρονος από τη Γουινέα 8 συμμετοχές με την Γκαζελέκ Αζαξιό.

Προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους ξεκίνησε και ο Αλέξανδρος Βοΐλης, ο οποίος πετυχε 2 γκολ σε 8 συμμετοχές με την Κάζα Πία στη δεύτερη κατηγορία Πορτογαλίας (επίσης το πρωτάθλημα δεν συνεχίστηκε).

Στο Ρέντη βρέθηκε και ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν αυτή στη Βίλεμ με 6 γκολ σε 37 συμμετοχές. Το ολλανδικό ήταν επίσης ένα ακόμη πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω κορονοϊού.

Ο Γιάννης Μασούρας επίσης επέστρεψε καθώς τερματίστηκε ο δανεισμός του στην ΑΕΛ, όπως και ο Φιορίν Ντουρμισάι που παραχωρήθηκε τη χειμερινή περίοδο αντίστοιχα στον Άρη.

Ο 22χρονος Σέρβος εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς, αναμένεται 11 ή 13 του μήνα, όπως και ο Νέμανια Νίκολιτς. Ο Ιγκόρ θα παραμείνει μεχρι τέλος Ιουλίου στην Κροατία, καθώς έχει επεκταθεί μέχρι και τη λήξη της σεζόν ο δανεισμός του στην Όσιγεκ.

Το ίδιο ισχύει και με τον Θαναση Ανδρούτσο, ο οποίος θα τελειώσει τη σεζόν στον Ατρόμητο με τα εναπομείναντα ματς των playouts και τον Δημήτρη Μάνο στον ΟΦΗ για τα playoffs αντίστοιχα.

Ο Γιασίν Μεριά αγωνίζεται ακόμη με την Κασίμπασα στην τουρκική SuperLig, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο το ίδιο στην ισπανική Liga με τη Λεγανές, ενώ λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη με τον Φράνκο Σολδάνο και την Μπόκα.

Ο Σβέτοσλαβ Μάρκοβιτς παραμένει δανεικός για ένα ακόμη χρόνο στην ΑΕΛ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ