ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ντουρμάζ περιμένει τον Ελαμπντελαουί στη Γαλατάσαραϊ

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, κρατώντας τον τίτλο, με τον Τζίμι Ντουρμάζ της Γαλατάσαραϊ να του σχολιάζει και να περιμένει να τον δει σύντομα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ προβάρει σύμφωνα με τους Τούρκους την φανέλα της Γαλατάσαραϊ. Όπως ανέφερε πριν μερικές ημέρες σε δημοσίευμά της η "Χιουριέτ", ο Νορβηγός δεξιός μπακ τα βρήκε σε όλα με την "Τσιμ-Μπομ" για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ομαρ αναμένεται να πάρει την θέση του Μαριάνο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται, με τον Βραζιλιάνο μπακ να σκέφτεται να επιστρέψει στην χώρα του.

Την συγκεκριμένη πληροφορία ήρθε να ενισχύει το σχόλιο του Τζίμι Ντουρμάζ στην φωτογραφία που ανέβασε ο Ομάρ στο Instagram, κρατώντας τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Ολυμπιακό.

Ο εξτρέμ της Γαλατά και άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, έγραψε "Συγχαρητήρια αδερφέ. Τα λέμε πολύ σύντομα" και συνόδευσε το σχόλιό του με φωτιές, προαναγγέλοντας σε μεγάλο βαθμό τη μεταγραφή του διεθνούς Νορβηγού στην τουρκική ομάδα.

Ολυμπιακός: Ο Ντουρμάζ περιμένει τον Ελαμπντελαουί στη Γαλατάσαραϊ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ