ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός, Μίλαν και Γαλατάσαραϊ για Κάμπελ"

"Ολυμπιακός, Μίλαν και Γαλατάσαραϊ για Κάμπελ"

Δημοσιεύματα στην Αγγλία θέλουν τον Τζόελ Κάμπελ εκτός ρόστερ Άρσεναλ τον Γενάρη και ένα από αυτά βλέπει τον Ολυμπιακό, την Μίλαν και την Γαλατάσαραϊ να μπαίνουν στην διεκδίκηση της υπογραφής του.

Την περσινή σεζόν ο Τζόελ Κάμπελ πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού. Ακολούθησε η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με το εθνόσημο της Κόστα Ρίκα, όπου είχε ξανά την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Οι φίλοι της Άρσεναλ και ο αγγλικός Τύπος πίεζαν τον Αρσέν Βενγκέρ να του δώσει μια ευκαιρία στους "κανονιέρηδες" (μετά από μια σειρά δανεισμών του παίκτη σε Λοριάν, Μπέτις και Ολυμπιακό), με τον Αλσατό τεχνικό να έχει μείνει εξίσου ικανοποιημένος με την αγωνιστική πρόοδο που διέκρινε στον Κάμπελ στην διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

Πράγματι ο διεθνής Κοσταρικανός κέρδισε μια θέση στο ρόστερ των Λονδρέζων με την ελπίδα πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την φανέλα της Άρσεναλ. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Ελάχιστα λεπτά συμμετοχής τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν, με την απόκτηση του Ντάνι Γουέλμπεκ να είναι ένα ακόμη εμπόδιο... δράσης για τον Κάμπελ.

Στα τελευταία παιχνίδια των "κανονιέρηδων" έχασε την θέση του και στον πάγκο (ο Βενγκέρ προτίμησε τον Σανογκό), πλήγμα που μοιάζει αρκετό ώστε ο 22χρονος κυνηγός να ψάχνει την έξοδο του από τον σύλλογο στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Αυτό υποστηρίζει στο σύνολο του και ο αγγλικός Τύπος, που τονίζει πως πλέον η υπομονή του Κάμπελ εξαντλήθηκε και θέλει να ψάξει για την επόμενη ομάδα του όπου θα έχει την ευκαιρία για δράση.

Η ιστοσελίδα " www.express.co.uk " προχωράει ένα βήμα πιο κάτω τα σενάρια, βάζοντας τον Ολυμπιακό, την Μίλαν και την Γαλατάσαραϊ στο παιχνίδι της απόκτησης του Κάμπελ στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο. Τρεις δηλαδή από τους μνηστήρες του Κοσταρικανού το περασμένο καλοκαίρι.

Κάμπελ: "Η πόρτα του Ολυμπιακού είναι πάντα ανοικτή"

Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόσφατα ο Τζόελ Κάμπελ παραχώρησε συνέντευξη στο Sport24.gr όπου τόνισε πως για τον ίδιο η πόρτα του Ολυμπιακού είναι πάντα ανοιχτή, αφού στον Πειραιά είχε την ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής, ενώ έχει άριστες σχέσεις με τους συμπαίκτες του, τον Μίτσελ, την διοίκηση αλλά και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον "ερυθρόλευκο" κόσμο.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να κινηθεί για την απόκτηση του Κάμπελ θα είχε αρκετές πιθανότητες να πείσει τον παίκτη να επιστρέψει, ακόμη και να απέναντι του είχε ομάδες με μεγαλύτερη σαφώς οικονομική ευχέρεια, όπως οι Μίλαν και Γαλατάσαραϊ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ