ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μια ντουζίνα γκολ και το... πριμ από τον Μαρτίνς!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς και θέλησε να τους δώσει έξτρα κίνητρο ενόψει του ματς στον Βόλο.

Το σκηνικό κόντρα στην ΑΕΛ δεν ήταν το καλύτερο από πλευρά ατμόσφαιρας. Κεκλεισμένων των θυρών το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η παράσταση με τέσσερα γκολ στο ημίχρονο, αποδόθηκε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά.

Η ομάδα τις τελευταίες δώδεκα ημέρες, έχει κεράσει μια ντουζίνα γκολ! Άνετες νίκες, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο. Το ζητούμενο δηλαδή, έχοντας πάρει σκληρά μαθήματα με απώλειες βαθμών. Ενδιάμεσα, βοήθησε και η πρόκριση στους «32» του Europa League, με τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Έβγαλε ένα σημαντικό βάρος από όλους. Από την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες, όλους. Γνώριζαν πως σε αυτό τον όμιλο η τρίτη θέση ήταν ο στόχος και από τη στιγμή που αυτός υλοποιήθηκε και η Άρσεναλ θα περιμένει, οι Πειραιώτες κοιτάζουν το πρωτάθλημα. Σε λίγο και το Κύπελλο…

ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ!

Το εντυπωσιακό στοιχείο στα τρία τελευταία ματς, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τον Αστέρα στην Τρίπολη και την ΑΕΛ στο άδειο από θεατές Καραϊσκάκη, ήταν ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε σε όλα στο πρώτο δεκάλεπτο! Εντυπωσιακή αναμφισβήτητα αρχή στα ματς αυτά και σίγουρα άλλες βάσεις για το τρίποντο και άνετες νίκες.

Στο Αγρίνιο, σκόραρε στο 6ο λεπτό. Στην Τρίπολη, στο 5ο και στο 9ο. Και στο Καραϊσκάκη, στο 9ο, αλλά και στο 11ο. Οριακά εκτός, αλλά τέσσερα γκολ στο δεκάλεπτο και πέντε μετά από έντεκα λεπτά, δεν τα λες και λίγα. Κάθε άλλο. Είναι αναμφισβήτητα κάτι πολύ θετικό, γιατί και ο Μαρτίνς το ζητούσε και το βλέπει να υλοποιείται. Γίνεται πιο εύκολο το έργο όλων έτσι…

ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΓΚΟΛ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΗΜΕΡΕΣ!

Στις 7 Δεκέμβρη ο Ολυμπιακός παίζει στο Αγρίνιο. Στις 18, με την ΑΕΛ εντός. Μια ντουζίνα ημέρες και μια ντουζίνα γκολ για τους «ερυθρόλευκους». Τρία στον Παναιτωλικό, πέντε στον Αστέρα Τρίπολης, τέσσερα στην ΑΕΛ. Δώδεκα γκολ, μια απίστευτη συγκομιδή! Και το πιο εντυπωσιακό; Ότι ο Ολυμπιακός από αυτά τα δώδεκα γκολ, τα έντεκα τα έχει πετύχει στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο στην Τρίπολη σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο, ένα γκολ! Όλα τα άλλα, στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο!

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!

Βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητά του στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε όλα, περιμένοντας βέβαια το ματς του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Μόνο αν πετύχει πέντε γκολ ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει τους Πειραιώτες στον τομέα της επίθεσης. 32 γκολ έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός μετά από 15 αγωνιστικές, ενώ έχει δεχθεί 6. Καλύτερη επίθεση (28 έχει ο ΠΑΟΚ) και καλύτερη άμυνα (12 έχει ο ΠΑΟΚ), με τον Ολυμπιακό να κερδίζει σε αυτές τις κατηγορίες μετά και την τεσσάρα επί της ΑΕΛ.

ΤΟ ΠΡΙΜ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΛΟ

Τι απομένει για τους «ερυθρόλευκους»; Να κάνουν καλή δουλειά και την Κυριακή στο Βόλο. Σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες και τους τόνους να έχουν ανέβει αρκετά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Άγνωστο τι θα δούμε εκεί, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν παίρνει εισιτήρια, ζητά έλεγχο ντόπινγκ κι έχουμε ακόμη.

Το σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος μετά τις εμφανίσεις με ΑΕΛ, Αστέρα και Παναιτωλικό. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το κίνητρο προς τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί πολύ μέχρι στιγμής.

Παίρνουν τη νίκη την Κυριακή και... εξαφανίζονται με άδεια πέντε ημερών! Μπορεί στις 5 Ιανουαρίου του 2020 πλέον να περιμένει το ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το πρόγραμμα για τους «ερυθρόλευκους» μετά το «οκ» του Μαρτίνς, έχει ως εξής:

Παίζουν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου με τον Βόλο. Κερδίζουν, μένουν πρώτοι, στη χειρότερη ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ. Φεύγουν με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα και έχουν κενό 23, 24, 25, 26 και 27 Δεκεμβρίου! Πέντε ημέρες στο διάστημα της διακοπής, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου! Δεν το λες και λίγο...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ