ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Μπενζιά και Αβραάμ, χωρίς Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Με Μπενζιά και Αβραάμ, χωρίς Βαλμπουενά

Οι Γιασίν Μπενζιά και Αβραάμ Παπαδόπουλος συμπεριλήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Και τυπικά εκτός ο Ματιέ Βαλμπουενά. Η 20άδα που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Champions League. Το βράδυ της Τετάρτης (11/12, 22.00) οι Πειραιώτες καλούνται να επικρατήσουν των Σέρβων για να συνεχίσουν στους 32 του Europa League.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριλήφθησαν οι Γιασίν Μπενζιά και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Το είχε πει ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Μπενζιά είναι πλέον διαθέσιμος και πράγματι τον κάλεσε στην 20άδα. Το ίδιο ισχύει και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που προερχόταν από ενοχλήσεις. Αντίθετα, οριστικά εκτός έμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Λοβέρα, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Καταδικασμένοι για τη νίκη"
Παπαδόπουλος: "Να αντιληφθούμε πόσο μεγάλο ματς είναι"
Ολυμπιακός: Sold out για την πρόκριση
Μιλόγεβιτς: "Με όποιον κι αν παίζει στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός, είναι φαβορί"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ