ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με ενδεκάδα ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ενδεκάδα που εμπιστεύθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα της Κυριακής (31/3, 19.30) με τον Ατρόμητο. Οι 23 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ύστερα από δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδι, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (31/3, 19.30) τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες (ΑΕΚ, ΟΦΗ, Απόλλων, Άρης), δίχως να υπολογίζεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη στο 70', ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ τους.

Ο στόχος του πρωταθλήματος μπορεί να έχει χαθεί, αλλά στον Ολυμπιακό όλοι κρίνονται μέχρι το τέλος της περιόδου, κάτι που γνωρίζει ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές. Για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες ο Πορτογάλος κόουτς συμπεριέλαβε στην αποστολή 23 παίκτες, τους ίδιους ακριβώς που είχαν επιλεγεί και για το ντέρμπι με το "τριφύλλι". Σταθερά εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τοροσίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Ως εκ τούτου, οι διαθέσιμοι για το ματς με τον Ατρόμητο στο Φάληρο είναι οι εξής: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να κατεβάσει κόντρα στον Ατρόμητο την ίδια ενδεκάδα που είχε επιλέξει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Να χρησιμοποιήσει δηλαδή το 4-2-3-1 και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους και σκοπεύει να τους επιβραβεύσει διατηρώντας τους στο αρχικό σχήμα.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Σα, μπροστά του σε ρόλο στόπερ οι Μεριά και Σισέ, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί και αριστερά ο Κούτρης. Αμυντικά χαφ οι Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε και μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Φορτούνης. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ποντένσε και αριστερά ο Μασούρας.

Ο Μαρτίνς επιβραβεύει την ομάδα του όταν αυτή πηγαίνει καλά, γι' αυτό και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με εκείνη του ντέρμπι, παρότι Μεριά, Σισέ, Ομάρ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Μασούρας είχαν υποχρεώσεις προ ημερών με τις εθνικές τους ομάδες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ