ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Καθυστερεί η άφιξη του Ραφίνια

Bayern's Rafinha argues to the referee during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Rafinha argues to the referee during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η άφιξη του Ραφίνια στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα καθυστερήσει μερικές ημέρες, καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ πρέπει να διευθετήσει διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την κατάσταση στη χώρα του με τον κορονοϊό.

Ο Ραφίνια αποχαιρέτησε τη Δευτέρα (17/08) με δάκρυα στα μάτια τη Φλαμένγκο κι επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα έως την Τετάρτη (19/08) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στη Βραζιλία, η άφιξη του 34χρονου μπακ πήρε μερικές ημέρες παράταση. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδας στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Ραφίνια αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε πως η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν "σαν έπαθλο". Tην εφετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος είχε 12 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά πραγματοποίησε 39 συμμετοχές με οχτώ ασίστ, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, το Copa Libertadores το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραφίνια: "Είναι σαν έπαθλο η πρόταση του Ολυμπιακού"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ