ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Και ο Ρίστιτς για την ομάδα Νέων

Ολυμπιακός: Και ο Ρίστιτς για την ομάδα Νέων
MOTIONTEAM

Η περίπτωση του 38χρονου Σέρβου Μίλος Ρίστιτς, ο οποίος ήταν επί τρία χρόνια στην Τελεόπτικ Ζέμουν, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται για τη θέση του προπονητή της Κ19.

Η διοίκηση της ακαδημίας του Ολυμπιακού εξακολουθεί να ψάχνει προπονητή μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Πέρες. Έχει ήδη γίνει κουβέντα με τον Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτό του Μίλος Ρίστιτς, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Πρωταθλητή, που έχει επιβεβαιωθεί. Πρόκειται για 38χρονο Σέρβο, ο οποίος επί μία τριετία εργαζόταν στην Τελεόπτικ Ζέμουν (αποχώρησε τον Απρίλιο).

Από την Τελεόπτικ Ζέμουν έχουν... ξεπηδήσει αρκετά ταλέντα, όπως ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς που πήγε στην Παρτιζάν και πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό. Πάντως δεν αποκλείεται το θέμα του προπονητή στην Κ19 να κλείσει την επόμενη εβδομάδα.

O Ρίστιτς δούλεψε στην Τελεόπτικ από τις 17 Οκτψβρίου 2016 μέχρι τις 10 Απριλίου 2019, για λίγο στη Γ' Εθνική και ακολούθως δύο σεζόν στην δεύτερη κατηγορία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ