ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρωτιά του Βαλμπουενά και η πλάκα του Σεμέδο

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Μόναχο και το Sport24.gr σας μεταφέρει παρασκήνια από την πτήση των ερυθρολεύκων. Με 3.500 οπαδούς την Τετάρτη (6/11, 19:55) στις εξέδρες της Allianz Arena.

Στο Μόναχο βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι πέταξαν στις 10:15 ώρα Ελλάδας με πτήση τσάρτερ και μετά από 140 λεπτά έφτασαν στο Μόναχο.

Η πτήση ήταν καλή, με τον πιλότο να εύχεται καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, αναγνωρίζοντας βέβαια πόσο δύσκολο είναι το έργο τους απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Επαγγελματίας με τα όλα του ο Ματιέ Βαλμπουενά, ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έφτασε το πρωί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ο Γάλλος άσος ήταν από τις 08:30 στο αεροδρόμιο και φυσικά για μια ακόμη φορά μαγνήτης για τον κόσμο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ευγενικά του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και φυσικά δεν αρνήθηκε. Άνετος τύπος ο Βαλμπουενά, που λογικά αύριο θα είναι στον πάγκο. Δεν είναι 100% έτοιμος ο Γάλλος και αυτό φάνηκε στον αγώνα με την Ξάνθη.

Τον έφερε πιο πίσω ο τραυματισμός του βλέπετε, αλλά θα τον βοηθήσει και η διακοπή του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει. Στο μυαλό του Μαρτίνς ωστόσο, είναι να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΕΜΕΔΟ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε δηλώσεις λίγο πριν πετάξει η ομάδα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Μόναχο. Ο Πορτογάλος στόπερ πάντως, έδειχνε ορεξάτος και χαρακτηριστική ήταν η πλάκα που έκανε.

Περίμενε τις κάμερες να ετοιμαστούν, τους δημοσιογράφους να συνδεθούν με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για να μεταφέρουν τις δηλώσεις του. Είχε περάσει ένα λεπτό και ο Σεμέδο έκανε ότι φεύγει. Πολλοί απόρησαν, αλλά έσκασε ένα χαμόγελο στον διευθυντή επικοινωνίας Νίκο Γαβαλάς και τη μεταφράστρια Μαρίνα Τσαλή, λίγο πριν αρχίσει να κάνει τις δηλώσεις του.

ΜΑΖΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Με την πρώτη ομάδα, πέταξε και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Θα αντιμετωπίσει και αυτή την Μπάγερν Μονάχου, από την οποία είχε ηττηθεί 0-4 στο Ρέντη. Αυτό μάλιστα, θα είναι το πρώτο ματς με τη νέα τεχνική ηγεσία και το νέο μοντέλο στις Ακαδημίες.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα καθίσει στον πάγκο για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς, καθώς στο πρωτάθλημα μετράει ήδη δύο εμφανίσεις. Στο αεροδρόμιο, τα έλεγε με τον Τάσο Πάντο και τον Θόδωρος Ελευθεριάδης, με τους οποίους έχουν δεδομένα αρκετή δουλειά στο μέλλον. Η εικόνα των Ακαδημιών προβλημάτισε και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πήρε πάνω του και προχώρησε άμεσα στις αλλαγές προσώπων.

ΜΕ 3.500 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ

Περισσότεροι θα είναι τελικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού αύριο βράδυ στην εξέδρα. Η αρχική εκτίμηση έλεγε για 3.000 φίλους των ερυθρολεύκων, αλλά μαζί με τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και θα βρίσκονται αύριο στις εξέδρες, ο αριθμός θα φτάσει τους 3.500.

Αναμφισβήτητα μεγάλος αριθμός, για ένα ματς καλό πάντως ως ταξίδι. Η γερμανική αστυνομία έχει ενημερώσει πως από το πρωί θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας μέσα στην πόλη, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να θέλουν να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία, χωρίς κάτι ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ