ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η νέα πρόκληση του Κούτρη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης περιμένει την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς σε ντέρμπι που πέρσι δημιούργησε το γκολ του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ με τον αιώνιο αντίπαλο.

Εκτός της ευρωπαϊκής λίστας έχει μείνει ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, παρακολούθησε το 2-2 με την Τότεναμ από την εξέδρα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Λίγες ημέρες πριν, έλεγε πως θέλει να πείσει τον Μαρτίνς πως έκανε λάθος. Πως πήρε λάθος απόφαση, αφήνοντάς τον εκτός πλάνων για τους αγώνες στο Champions League.

Η αλήθεια είναι πως στο πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος κόουτς έχει φερθεί καλά στον Κούτρη. Τον έβαλε βασικό στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας τη διαχείριση στο ρόστερ και αφήνοντας εκτός τον Τσιμίκα, ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ στη Ρωσία. Ακολούθως, τον έβαλε αλλαγή στη Λάρισα, στη νίκη επί της ΑΕΛ. Για 25 λεπτά είχε μπει, όταν ο Τσιμίκας παρουσίασε σημάδια κόπωσης για τα καλά.

Την 3η αγωνιστική, στο 5-0 επί του Βόλου, ο Κούτρης έπαιξε όλο το ματς. Κατέγραψε στο ενεργητικό του μάλιστα δύο ασίστ, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια και από το τεχνικό τιμ για την προσπάθειά του.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έχει αρχίσει. Ο Πέδρο Μαρτίνς, δείχνει πως δύσκολα θα πάει σε πολλές αλλαγές. Η πιθανότερη, όμως, είναι η χρησιμοποίηση του Λεονάρντο Κούτρη αντί του Τσιμίκα. Ο κόουτς του Ολυμπιακού προσανατολίζεται στο να δώσει την ευκαιρία στον Κούτρη να δείξει, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς. Κάτι ακόμη εδώ…

Ο Κούτρης στην τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ήταν αυτός που έφτιαξε το γκολ! Στις 17 Μαρτίου 2019, βγαίνει από τα αριστερά, κάνει τη σέντρα και ο Γκερέρο με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1. Με ασίστ σε εκείνο το ντέρμπι που διακόπηκε βέβαια στη συνέχεια για να κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Τη θέλει πολύ την ευκαιρία και ο Κούτρης έτσι, που γνωρίζει τα δεδομένα των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει με μια καλή εμφάνιση, μετά και από αυτή με το Βόλο. Άλλωστε, μέσω της πορείας του στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που προκριθεί…

Θυμηθείτε την συνεργασία Κούτρη - Γκερέρο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ