ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Το Sport24.gr παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη με 1-0, που έφερε τους Πειραιώτες 17 βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία της Super League.

Το Sport24.gr παρουσιάζει την κριτική των Ερυθρόλευκων που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ματς που έφερε τη νίκη με 1-0 για τους Πειραιώτες. Μια νίκη που ήρθε με το γκολ του Ελ Αραμπί.

ΣΑ: Μια επίσκεψη στην Τούμπα, με μια ομάδα που καιγόταν για τρίποντο (ΠΑΟΚ), θα τον ήθελε να έχει ένα πιο δύσκολο βράδυ. Ο Πορτογάλος έκανε μια καλή προπόνηση, δεν στοίχισε η λάθος… επαφή με τον Σισέ στην τελευταία φάση.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΪ: Σοβαρός, αφοσιωμένος σε αυτά που ήθελε η ομάδα. Ο Ολυμπιακός ξέρει τον Ομάρ, ο Ομάρ την ομάδα και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στην Τούμπα τους τελευταίους μήνες.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ο γνωστός… "Σβηστά" κράτησε αμυντικά, πρώτος σε όλες τις μονομαχίες πλην αυτής που πήρε την κίτρινη κάρτα. Δεν έδειξε να μένει από δυνάμεις, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα.

ΣΕΜΕΔΟ: Έκανε ματσάρα ο Πορτογάλος. Όταν είναι στα καλά του, είναι άλλη κλάση. Κι αυτό, το επιβεβαίωσε στην Τούμπα με την εικόνα του. Απροσπέλαστος, ήρεμος, με την μπάλα κάτω. Ο καλύτερος στόπερ με διαφορά.

ΜΠΑ: Ο άτυχος της βραδιάς καθώς τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Δεν είχε προβλήματα πάντως, έπαιξαν ψηλά με τον Σεμέδο, μια χαρά ήταν στο διάστημα που αγωνίστηκε και βοήθησε.

ΚΑΜΑΡΑ: Είναι κάποιοι παίκτες που είχαν την ίδια εικόνα με προ καραντίνας εποχή. Ο Καμαρά έτρεξε παντού, είχε ένα σουτ στην αρχή που απείλησε, ξέρει ο Μαρτίνς τι μπορεί να πάρει από αυτόν κι αυτό έπραξε και στην Τούμπα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Εξαιρετική εικόνα από τον Έλληνα μέσο. Κράτησε έξυπνα τους χώρους, έδινε ισορροπία στον Ολυμπιακό, σιγουριά στις μεταβιβάσεις, ανέβηκε και ψηλά όταν χρειάστηκε. Βοήθησε τα μέγιστα.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Ο Βραζιλιάνος έπαιξε… σβηστά και έδεσε μια χαρά με τους Μπουχαλάκη, Καμαρά στο κέντρο. Δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να κάνει παιχνίδι από εκεί, άρα του βγήκε μια χαρά το ματς.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Έδωσε μάχη για να προλάβει το ματς και τι έκανε; Έβγαλε και πάλι τα λεφτά του. Έφτιαξε το γκολ, όπου κυνήγησε το λάθος του Βιεϊρίνια, πάσαρε στον Ελ Αραμπί και είναι… άλλη ποιότητα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πήρε φανέλα βασικού, είχε την ευκαιρία σε κάποιες κόντρες να "ζυγίσει" καλύτερα, αλλά… Σίγουρα θα προσφέρει περισσότερα στα επόμενα ματς των πλέι οφ, αλλά έκανε τα απαραίτητα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε σκοράρει σε όλα τα κεκλεισμένων των θυρών ματς, σκόραρε και σε αυτό! Ο Μαροκινός φορ, πέτυχε ένα γκολ,ακυρώθηκε. Πέτυχε και δεύτερο, μέτρησε. Μεγάλη υπόθεση η μεταγραφή του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΙΣΕ: Πέρασε στη θέση του τραυματία Μπα. Στο τέλος θα μπορούσε να είναι μοιραίος στη φάση με τον Σα, αλλά ο Σβιντέρσκι σημάδεψε λανθασμένα.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε για να δώσει ενέργεια από δεξιά, έτρεξε, αλλά στις επαφές του με την μπάλα μπορούσε και καλύτερα

ΧΑΣΑΝ: Στη θέση του Ελ Αραμπί, για να δώσει ανάσες και… χρόνο στην ομάδα. Δεν βρέθηκε σε θέση βολής, έγραψε ένα ακόμη ματς.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μία από τα ίδια, η δουλειά έγινε, δεν χρειάστηκε να μπει νωρίτερα. Σίγουρες επαφές με την μπάλα, θα βοηθήσει και αυτός στη συνέχεια.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Ο Πορτογάλος μπήκε ως αλλαγή, πήρε κίτρινη, δεν είχε το χρόνο και αυτός για να δείξει περισσότερα στοιχεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ