ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Γιώργος Μασούρας και Σεμπά στην προπόνηση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / ΣΕΜΠΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / ΣΕΜΠΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από το απόγευμα του Σαββάτου (29/12) οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα από τον Πανιώνιο, Γιώργο Μασούρα και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Σεμπά, να αποτελούν τα καινούρια πρόσωπα.

Τέλος η χριστουγεννιάτικη άδεια για τους «ερυθρόλευκους». Από το απόγευμα του Σαββάτου (29/12) τα κεφάλια και πάλι μέσα για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με την τελευταία προπόνηση που είχε γίνει πριν από έξι μέρες.

Ο ένας ήταν ο Γιώργος Μασούρας, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» την χειμερινή περίοδο. Ο 24χρονος εξτρέμ που έπιασε λιμάνι από τον Πανιώνιο, πήγε αποφασισμένος στον Ρέντη για να δείξει με το «καλημέρα» ότι ορθώς «φαγώθηκαν» οι Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσουά Μοντέστο να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Ο δεύτερος ήταν ο Σεμπά, του οποίου ο δανεισμός στην Κίνα ολοκληρώθηκε και αναγκαστικά έπρεπε να γυρίσει στον Ρέντη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα μείνει και εώς το τέλος της σεζόν, μιας και η πρόθεση του συλλόγου είναι να παραχωρηθεί και να μην μείνει στο… ράφι όπως συμβαίνει με τον Πάρντο εδώ και έναν χρόνο. Βέβαια, για να φύγει ο Σεμπά θα πρέπει να βρεθεί και κάποια ομάδα για να τον πάρει.

Παρόλο που ο Μαρτίνς έχει μία γενικότερα καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, το ιδανικότερο για τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν να φέρει μία πρόταση και να φύγει. Μέχρι να την φέρει όμως, θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα στον Ρέντη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ