ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Χουτεσιώτης

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Χουτεσιώτης EUROKINISSI SPORTS

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αποχωρεί από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και βρίσκεται σε αναζήτηση άλλης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κόντρα στα πρόσφατα δημοσιεύματα και στη φημολογία για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, απ' ό,τι φαίνεται αυτό δεν θα συμβεί και ο 25χρονος γκολκίπερ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Μπορεί την Δευτέρα να έδωσε το παρών στην πρώτη του Ολυμπιακού, καθώς ήταν υποχρεωμένος λόγω του ότι το συμβόλαιό του εκπνέει στις 30 Ιουνίου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 25χρονος γκολκίπερ είναι σε αναζήτηση άλλης ομάδας.

Μέχρι και σήμερα δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης και ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο Χουτεσιώτης που είναι επαγγελματίας από το 2014-15 στον Ολυμπιακό έχει πραγματοποιήσει αυτά τα πέντε χρόνια συνολικά εννιά εμφανίσεις με τους "ερυθρόλευκους", τρεις στο πρωτάθλημα και έξι στο Κύπελλο ενώ είχε κάνει ντεμπούτο στις 3 Απριλίου 2016 κόντρα στο Πανθρακικό.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός που έχει στις τάξεις του τους Σα, Τσολάκη και έχει συμφωνήσει με τον Σιαμπάνη αναμένεται να κινηθεί για έναν ακόμη έμπειρο γκολκίπερ ώστε να ολοκληρωθεί η τετράδα κάτω από τα γκολπόστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ