ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει προσφυγή στο Διαιτητικό

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό ήταν εκνευρισμένοι με την απόφαση να μην γίνει εμβόλιμη η 15η αγωνιστική της Super League. Σκέψεις μέχρι και για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Μία από τις τρεις ομάδες που δεν ήταν θετικές στο ενδεχόμενο να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα με τη 15η αγωνιστική, ήταν ο Ολυμπιακός (Άρης και Πανιώνιος οι άλλες δύο). Οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν να γίνει εμβόλιμη -όπως προβλέπεται βάσει ΚΑΠ- η αγωνιστική του πρώτου γύρου που αναβλήθηκε λόγω του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Στο λιμάνι σκέφτονται μέχρι και να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο μετά την απόφαση που λήφθηκε να ξεκινήσει το δεύτερο μισό στις 12 Ιανουαρίου με τη 15η και όχι με τη 16η αγωνιστική.

Από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να πάει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μια εβδομάδα μετά και στις 12 Ιανουαρίου να διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του α' γύρουκαι όχι η πρεμιέρα του β' γύρου, στον Ολυμπιακόεξακολουθεί να παραμείνει το δεκαήμερο-φωτιά στα μέσα Φεβρουαρίου.

Απλώς με τις νέες εξελίξεις η "διαβολοβδομάδα" δεν θα ξεκινήσει με το ματς στην Τούμπα, αλλά με την πρώτη μάχη με την Ντιναμό Κιέβου στο Φάληρο. Συγκεκριμένα θα παίξει με τους Ουκρανούς στο Καραϊσκάκη στις 14 Φεβρουαρίου, στις 17 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 21 του μηνός θα πάει Ουκρανία και τρεις μέρες μετά θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Στις 12 Ιανουαρίου η επανέναρξη με τη 15η αγωνιστική
Ολυμπιακός: Το δεκαήμερο-φωτιά με ΠΑΟΚ, Ντινάμο και ΑΕΚ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ