ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι δύο μεταγραφές εκτός της λίστας

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σήμερα (1/2) πρέπει να παραδώσει ο Ολυμπιακός την ευρωπαϊκή του λίστα για τις μάχες με τη Ντινάμο Κιέβου για την φάση των "32" του Europa League. Δυο νεοαποκτηθέντες θα πρέπει να μείνουν εκτός.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει σήμερα (1/2) να παραδώσει την ευρωπαϊκή του λίστα για τις δυο μάχες με τη Ντινάμο Κιέβου για την φάση των "32" του Europa League. Οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν μέχρι τρεις αλλαγές, άρα δύο από τους νεοαποκτηθέντες θα μείνουν εκτός.

Σε σχέση με τη φάση των ομίλων, θα μείνουν εκτός οι Τουρέ, Γιαννιώτης και Ναουέλ. Ο Γιούρι Λοντίγκιν θα πάρει τη θέση του Έλληνα γκολκίπερ, ο Ζιλ Ντίας αποκτήθηκε αντί του Ναουέλ που συνεχίζει στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ παίζεται η τρίτη θέση ανάμεσα σε Γιώργο Μασούρα και Φράνκο Σολδάνο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει. Εκτός αν πάρει και τους δυο τελευταίους και μείνει εκτός λίστας ο Ντίας.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες επέστρεψε στον Ολυμπιακό και ο 34χρονος σέντερ μπακ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος θα μείνει εκτός των επιλογών του Μαρτίνς για τις αναμετρήσεις με τους Ουκρανούς στις 14 και στις 21 Φεβρουαρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ