Ολυμπιακός: Κανονικά με κόσμο στη Λιβαδειά οι ερυθρόλευκοι

Την οργανωμένη και όχι τη μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά για την αναμέτρηση της Κυριακής, αφορά η ανακοίνωση του Σαββάτου από την ΕΛΑΣ. Κανονικά στο γήπεδο όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με την Λιβαδειά με την ελληνική αστυνομία να ανακοινώνει όμως το Σάββατο την απαγόρευση μετακίνησης των φίλων των "ερυθρολεύκων". Η συγκεκριμένη απαγόρευση βεβαια είναι στην ουσία τυπική και αφορά τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών σε όλα τα ματς της Super League. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει κανονικά η μετακίνηση μεμονομένων φίλων των ερυθρολεύκων.

Με tweet που έκανε η ελληνική αστυνομία μέσω του επίσημου λογαριασμού της αναφέρει: "Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή 13-01-2019 και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς".

Να θυμίσουμε ότι το Υπουργείο και η Αστυνομία είχε απαγορεύσει στις αρχές της εβδομάδας και τη μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού στη Λαμία αλλά αυτοί βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο. Και αυτό διότι η απαγόρευση αφορά την οργανωμένη και όχι τη μεμονωμένη μετακίνηση.

Επομένως όσοι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς, μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά το παιχνίδι από την θύρα που αντιστοιχεί το εισιτήριο τους.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ