ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Τσέχοι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον προπονητή της Σλάβια Πράγας

Οι Τσέχοι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον προπονητή της Σλάβια Πράγας

Πρόταση του Ολυμπιακού στον προπονητή της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ στην Τσεχία. Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε κρούση από ελληνική ομάδα, χωρίς να την κατονομάσει.

Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς. Παρ' όλα αυτά, οι Τσέχοι σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "isport.blesk.cz" μπλέκουν τον κόουτς της Σλάβιας Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, με τους Πειραιώτες.

Ο άνθρωπος που οδήγησε τη Σλάβια στο πρωτάθλημα και στους ομίλους του Champions League, φέρεται να ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους για την άκρη του πάγκου τους και κάνουν λόγο για προσέγγιση από ελληνικής πλευράς.

Ο 43χρονος προπονητής της τσεχικής ομάδας παραδέχθηκε ότι τον προσέγγισε ελληνικός σύλλογος, αλλά δεν τον κατονόμασε, ούτε ανέφερε πότε συνέβη αυτό.

"Είχα πρόταση από ομάδα της Ρωσίας, της Ελλάδας και από άλλη από μεγάλο πρωτάθλημα στη Δυτική Ευρώπη. Ωστόσο, ήταν όνειρό μου να προπονήσω τη Σλάβια και θέλω να συνεχίσω να το ζω. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συνεργασία που έχω με τους παίκτες και με τους ανθρώπους του συλλόγου", ανέφερε ο ίδιος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ