ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι λύσεις του Ολυμπιακού για τον ακραίο κυνηγό

Οι λύσεις του Ολυμπιακού για τον ακραίο κυνηγό

Μετά την αρνητική κατάληξη στην υπόθεση Πέδρο Λεόν ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις απόκτησης άλλων παικτών στην θέση του Ισπανού.

Η Χετάφε ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον Πέδρο Λεόν και στον Ολυμπιακό εξετάζουν άλλες λύσεις για την θέση του ακραίου κυνηγού.

Σε περίπτωση που ο Λεόν αγωνιστεί στην Χετάφε πολλοί είναι οι υποψήφιοι παίκτες για να ενισχύσουν το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Μία είναι αυτή του Σέρβου Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αποτελεί οριστικά παρελθόν από την Άντερλεχτ. Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, είναι ελεύθερος και ο Τύπος του Βελγίου τον στέλνει στον Ολυμπιακό.

Επίσης, ελεύθερος είναι ο Ολλανδός Μπάμπελ ο οποίος φέτος είχε σοβαρό τραυματισμό. Μία καλή επιλογή θεωρείται ο Μόλο της Νανσί, που διέπρεψε φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Νανσί και την Σεντ Ετιέν. Οι Γάλλοι ζητάνε 4 εκατ. ευρώ ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα του Ολυμπιακού.

Στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Σλοβάκου Βλάντιμιρ Βάις. Παρότι έμεινε ελεύθερος από την Πεσκάρα εμφανίστηκε αρχικά, αρνητικός να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρόμα έχει δείξει ενδιαφέρον ωστόσο, στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια.

Από τον χώρο της Ισπανίας υπάρχει ο 32χρονος Πίτι της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο παίκτης έκανε πολύ καλή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και η Γρανάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, τον έχει κλείσει κάτι που ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει η ισπανική ομάδα.

Επίσης, στην λίστα βρίσκεται και ο Πέδρο Ρίος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε. Ο Μίτσελ τον γνωρίζει από την θητεία του στην Χετάφε και πριν λίγο καιρό είχε αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ