ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σισέ κλήθηκε στην εθνική Σενεγάλης

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Παπ Αμπού Σισέ, κλήθηκε στην εθνική Σενεγάλης για την αναμέτρηση με τη Μαδαγασκάρη, στον τελευταίο αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. (PHOTO)

Στις 22 Μαρτίου η Σενεγάλη αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μαδαγασκάρη, στον τελευταίο αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ στις 26 του μήνα έχει προγραμματιστεί το φιλικό της με το Μάλι. Ανάμεσα στους 25 παίκτες που κάλεσε ο Αλιού Σισέ ήταν και ο Παπ Αμπού Σισέ, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο 23χρονος στόπερ έχει καταγράψει όλες κι όλες δύο συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, έχοντας προλάβει να σημειώσει ένα γκολ. Ανάμεσα στα άλλα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή της εθνικής Σενεγάλης είναι διάσημοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Σανέ της Λίβερπουλ, ο Κεϊτά Μπαλντέ της Λάτσιο, ο Νιάνγκ της Ρεν και ο Γκουεγιέ της Έβερτον. Η Σενεγάλη έχει ήδη εξασφαλίσει πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο 23χρονος στόπερ έχει καταγράψει όλες κι όλες δύο συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, έχοντας προλάβει να σημειώσει ένα γκολ. Ένα ματς πριν από το τέλος, έχει 13 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση. Η Μαδαγασκάρη έχει 10, τρίτη είναι η Γουϊνέα Ισημερινού με 3, ενώ 3 έχει και το Σουδάν. Η λίστα με τις κλήσεις:

Ο Σισέ κλήθηκε στην εθνική Σενεγάλης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ