ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δάνεισε Νίκολιτς στη Ραντνίτσκι

Ο Ολυμπιακός δάνεισε Νίκολιτς στη Ραντνίτσκι

Ο Νεμάνια Νίκολιτς, που αποκτήθηκε προ ημερών από τον Ολυμπιακό, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ραντνίτσκι Νις, την ομάδα από την οποία απέκτησαν οι "ερυθρόλευκοι" τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Ολυμπιακός αγόρασε προ ημερών τον Νεμάνια Νίκολιτς από τη Μλάντοστ, αλλά από την πρώτη στιγμή είχατε διαβάσει πως δεν πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, παρά θα έμενε δανεικός. Την Πέμπτη (29/8) η Ραντνίτσκι Νις ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον Βόσνιο δεξιό μπακ ως δανεικό από τους Πειραώτες.

Ο 18χρονος υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών στον Ολυμπιακό, η διοίκηση του οποίου έκρινε πως είναι προτιμότερο να μην μείνει στη Μλάντοστ, αλλά να παίξει στην ομάδα της Σερβίας. Η Ραντνίτσκι Νις είναι ο σύλλογος από τον οποίο αγόρασε ο Ολυμπιακός τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Στην ανακοίνωσή της η Ραντνίτσκι ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός νίκησε στη "μάχη" για την απόκτηση του Νίκολιτς ομάδες όπως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Ερυθρός Αστέρας.

O Βόσνιος (γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 2001) πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα παίζοντας στην Σαράγεβο και από το καλοκαίρι του 2018 αγωνιζόταν στην Μλάντοστ, με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι 19 φορές στο πρωτάθλημα (16 ως βασικός) και με την οποία έπαιξε φέτος σε πέντε ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ