ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρτίνς πήρε και τους "κομμένους" στην αποστολή για την Ντινάμο Κιέβου

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης (14/2) με τη Ντινάμο Κιέβου τον Κώστα Φορτούνη ενώ πήρε μαζί του 24 ποδοσφαιριστές. Νοκ άουτ ο Ομάρ.

Από 24 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Φορτούνη αλλά και των Σολδάνο, Παπαδόπουλου που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Πέμπτης (14/2) στο Europa League με αντίπαλο την Ντινάμο Κιέβου.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, πλην του Ομάρ, που είναι τραυματίας έτσι ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συσπείρωση στην ομάδα μετά και την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-1.

Συγκεκριμένα στην αποστολή βρίσκονται οι: Σα, Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Λίγη ώρα πριν το παιχνίδι με τους Ουκρανούς ο Πέδρο Μαρτίνς πλην των Σολδάνο και Παπαδόπουλου θα πρέπει να αποφασίσει για το ποιοι θα είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα μείνουν εκτός τελικής 18άδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ