ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρτίνς έδειξε την Μπέρνλι σε βίντεο στους παίκτες του

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται οι Άγγλοι. Θα έχει και συνέχεια η βιντεοθεραπεία με τα αμυντικά της ατού.

Δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια ο Πέδρο Μαρτίνς. Με το που επέστρεψε από την Αγγλία, ξεκίνησε αμέσως την ανάλυση της Μπέρνλι στους ποδοσφαιριστές του. Όχι όμως μόνο με λόγια, αλλά και μέσω εικόνας.

Είχε αρκετό βίντεο η προπόνηση της Δευτέρας (20/8) από πλευράς Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι πρώτα απ’ όλα οι Άγγλοι είναι μία ομάδα πολύ αθλητική, που τρέχει σε όλο το 90λεπτο, που έχει φοβερή φυσική κατάσταση!

Κυρίως όμως τους έδωσε να καταλάβουν ότι δεν έχουν μόνο αμυντικές αρετές, αλλά και επιθετικές. Είναι χαρακτηριστικό ότι η χθεσινή του ανάλυση είχε μπόλικη δόση επιθετικών προσπαθειών της Μπέρνλι.

Ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο αναπτύσσεται, η δημιουργία της από τα άκρα και οι κίνδυνοι που κρύβουν οι στατικές φάσεις όταν η Μπέρνλι βρίσκεται σε ρόλο επιτιθέμενου ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η βιντεοθεραπεία θα συνεχιστεί φυσικά. Απομένουν άλλωστε δύο προπονήσεις και οι παίκτες του θα πάρουν μία γεύση και ως προς τις πολλές αμυντικές αρετές που έχουν οι Άγγλοι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ