ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιαγιά Τουρέ στην αποστολή του Ολυμπιακού

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Τουρέ EUROKINISSI

Ο Γιαγιά Τουρέ είναι για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (27/9, 21:30). Πολλές αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Έφτασε η ώρα του Γιαγιά Τουρέ. Ο Ιβοριανός κεντρικός μέσος είναι για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού στο αυριανό (27/9, 21:30) ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24 από τις 14/9. Ο Τουρέ έκανε αγώνα δρόμου για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ενόψει ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς τον παίρνει μαζί του για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Από 'κει και πέρα, υπάρχουν πολλές αλλαγές στην αποστολή των Πειραιωτών, με τον Πορτογάλο κόουτς να αφήνει κάμποσους παίκτες εκτός αποστολής και να δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς άλλους να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να του δείξουν πράγματα για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιαννιώτης έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες και οι Σα, Χουτεσιώτης θα παλέψουν για την θέση στο αρχικό σχήμα, στην άμυνα δεν συμπεριλαμβάνονται οι Μεριά, Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας και Τοροσίδης, στη μεσαία γραμμή έμειναν εκτός οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Ποντένσε και στην επίθεση ο Γκερέρο.

Μέσα είναι ο Ναουέλ που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, ο Γκιλιέρμε, επιστρέφουν οι Μασούρας, Νικολάου, Ανδρούτσος και Πάρντο, ενώ υπάρχουν και οι Ξενιτίδης και Φέκκας. Μπροστά, ο λυτρωτής Χασάν και ο Μάνος συνθέτουν τη δυάδα της γραμμής κρούσης.

Η 18μελης αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Τουρέ, Ξενιτίδης, Φέκκας, Πάρντο, Χασάν, Μάνος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ