ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νόιερ: "Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Νόιερ: "Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο Μάνουελ Νόιερ σχολίασε την κλήρωση της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. O αρχηγός των Βαυαρών, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Δηλώσεις στο σάιτ της Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε ο αρχηγός της ομάδας, Μάνουελ Νόιερ. Ο διεθνής γκολκίπερ μίλησε σχετικά με την κλήρωση του Champions League και αναφέρθηκε στις τρεις αντιπάλους που θα συναντήσει: Τότεναμ, Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νόιερ σημείωσε ότι η Μπάγερν και η Τότεναμ θα συγκρουστούν για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ωστόσο μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τους δύο "ερυθρόλευκους". Συγκεκριμένα, ο κάπτεν των Βαυαρών είπε: "Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας που βρίσκονται στον όμιλό μας είναι δύο δυνατές ομάδες. Πιστεύω όμως ότι η κούρσα για την πρώτη και τη δεύτερη θέση θα είναι μεταξύ της Μπάγερν και της Τότεναμ".

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο "Καραϊσκάκης" στις 18/9 με αντίπαλο την Τότεναμ. Στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα (1/10) και την 3η αγωνιστική, στις 22/10 θα υποδεχθούν στο Φάληρο την Μπάγερν.

Διαβάστε ακόμα:
Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα-φωτιά σε Ελλάδα και Champions League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ