ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπράγκα σε Ολυμπιακό: "Χασάν μόνο με 4.000.000 ευρώ"

Μπράγκα σε Ολυμπιακό: "Χασάν μόνο με 4.000.000 ευρώ"

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως η Μπράγκα απάντησε στον Ολυμπιακό οτι δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της κάτω από το ποσό της υπάρχουσας οψιόν. Γιατί οι Ίβηρες επικαλούνται την περίπτωση του Μπρούνο Βιάνα.

Η τρέχουσα σεζόν τελείωσε για τον Ολυμπιακό και ο 26χρονος Αιγύπτιος επιθετικός, Αχμέντ Χασάν, θα πρέπει να επιστρέψει στην Μπράγκα από την οποία παραχωρήθηκε με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

Ο Αφρικανός υπό τις οδηγίες (ξανά) του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας παρόμοιες επιδόσεις με της σεζόν 2014/15 όταν φόρεσε τη φανέλα της Ρίο Άβε. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον έχουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν με τον προπονητή τους να το επιθυμεί διακαώς.

Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola δίνει νέα διάσταση στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων με δημοσίευμά της στο φύλλο της Τετάρτης (8/5). Σύμφωνα με αυτό η ομάδα του πορτογαλικού βορρά έχει καταστήσει σαφές στους Πειραιώτες ότι παραχωρεί τον Χασάν μόνον αντί 4.000.000 ευρώ.

Δεν προτίθενται, δηλαδή, οι "μινιότος" να πέσουν κάτω από την οψιόν, η οποία τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τα δεδομένα πιθανώς ν' αλλάξουν για τον Αιγύπτιο, καθώς ο νυν τεχνικός που δεν τον υπολόγιζε, Αμπέλ Φερέιρα, αποχωρεί, ενώ πιθανότατα θα πωληθεί κι ο βασικός φορ της ομάδας, Ντιέγκο Σόουζα.

Γιατί, όμως, η Μπράγκα δεν "πέφτει" κάτω από τη ρήτρα, από τη στιγμή που το συμβόλαιο με τον Χασάν εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι (2020); Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της A Bola στην πόλη του πορτογαλικού Βορρά δεν έχουν ξεχάσει ότι ο Ολυμπιακός δεν έδειξε διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Μπρούνο Βιάνα τον Ιούλιο του 2017.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τότε καταστήσει σαφές στους Ίβηρες ότι η ρήτρα είναι φιξ στα 3.000.000 και δεν συζητούσαν παραχώρηση με μικρότερο ποσό. O Xασάν πέτυχε 11 γκολ σε 22 ματς στη Super League, 2 σε 5 ματς στο Κύπελλο και 2 σε 5 ματς στο Europa League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ