ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέτις - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις στο πλαίσιο της 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπέτις στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - κι ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε την εξής αρχική ενδεκάδα.

Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Ναουέλ, Φορτούνης. Σύστημα 4-3-3 επέλεξε ο τεχνικός των Πειραιωτών, με τον Κώστα Φορτούνη να τοποθετείται στην κορυφή της επίθεσης σε ένα ρόλο "ψευτοεννιαριού", κάτι που είχε κάνει και στο περυσινό ματς του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στον πάγκο κάθονται οι: Γιαννιώτης, Νάτχο, Γκερέρο, Βρουσάι, Κούτρης, Μιράντα και Τοροσίδης.

Στον αντίποδα, οι 11 εκλεκτοί του Κίκε Σετιέν είναι οι: Ρόμπλες, Μπάρτρα, Κανάλες, Σέρχιο Λεόν, Σανάμπρια, Τέγιο, Σίντνεϊ, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζούνιορ Φίρπο, Λο Σέλσο και Μαντί.

Αναπληρωματικοί για τους Ανδαλουσιανούς θα είναι οι: Πάου Λόπες, Μπαραγκάν, Χάβι Γκαρθία, Γκουαρδάδο, Ινούι, Χοακίν και Λόρεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ