ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Είχαμε δει ότι ο Άρης έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας"

Μασούρας: "Είχαμε δει ότι ο Άρης έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας"

Ο Γιώργος Μασούρας σχολίασε το γκολ του επί του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και υποστήριξε ότι σε video που είχε δει με τους συμπαίκτες του, είχαν αντιληφθεί πως υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο άμυνας των "κίτρινων".

Με εξαιρετική κεφαλιά από σέντρα του Κώστα Τσιμίκα, ο Γιώργος Μασούρας έκανε για τον Ολυμπιακό το 1-1 απέναντι στον Άρη (εντέλει οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1). Ο εξτρέμ των Πειραιωτών κλήθηκε να σχολιάσει το γκολ που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη και απάντησε στη Nova:

"Είχαμε δει video, όπως βλέπουν όλες οι ομάδες. Ο προπονητής μάς είχε τονίσει ότι ο αντίπαλος έχει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας μετά από σέντρες. Θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να μπω στην περιοχή, έχοντας δει ότι ο Κώστας (σ. Τσιμίκας) είχε χρόνο για τη σέντρα".

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρόσθεσε: " Δεν υπάρχει κούραση στην ομάδα μου. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ και έπρεπε να κάνουμε την ανατροπή. Να δουλέψουμε στη διαχείριση των αγώνων όταν είμαστε μπροστά στο σκορ, να μη φτάνουμε ως το 90' για να έχουμε τελειώσει ένα ματς".

Για τους Αβραάμ και Τοροσίδη είπε: "Δείχνουν καθημερινά τον επαγγελματισμό τους. Με τη μορφή τους και μόνο αναδεικνύουν τον ηγετικό τους χαρακτήρα. Ο επαγγελματισμός τους φαίνεται στο γήπεδο. Κάνουν σωστή προπόνηση και δίνουν το παράδειγμα σε όλους μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ