ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μας έκανε επίσημη πρόταση ο Ολυμπιακός για Μολέντο"

Rodrigo Moledo of Brazil's Internacional gestures during a Copa Libertadores Group A soccer match against Argentina's River Plate at the Antonio Vespucio Liberti stadium in Buenos Aires, Brazil, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Rodrigo Moledo of Brazil's Internacional gestures during a Copa Libertadores Group A soccer match against Argentina's River Plate at the Antonio Vespucio Liberti stadium in Buenos Aires, Brazil, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Ρομπέρτο Μέλο, αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, απάντησε σε τέσσερις καίριες ερωτήσεις του Sport24.gr για το τι θέλει ο Ροντρίγκο Μολέντο, το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" κι αν τελικά πωλείται.

Το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο εξακολουθεί να γράφεται σε Βραζιλία και Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε αναζήτηση ηγετικού κεντρικού αμυντικού και ο 32χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού απασχολεί σοβαρά. Προ ημερών η εφημερίδα " Correio Do Povo" φιλοξένησε ρεπορτάζ με βάση το οποίο έγινε επίσημη πρόταση 2.000.000€ στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε από τους Πειραιώτες, η οποία όμως, δεν έγινε αποδεκτή.

Το Sport24.gr δεν θέλησε να μείνει στην αναπαραγωγή των όσων γράφονται στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, για αυτό εδώ και ημέρες προσπαθούσαμε να έχουμε την επίσημη τοποθέτηση της Ιντερνασιονάλ, απο αξιόπιστα διοικητικά χείλη, ώστε να σας μεταφέρουμε ποια και που ακριβώς είναι η αλήθεια στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Καταφέραμε , λοιπόν, να μιλήσουμε με τον αντιπρόεδρο της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος - κλειδί για το μεταγραφικό πάρε-δώσε του βραζιλιάνικου συλλόγου. Ο παράγοντας της "Ίντερ" απάντησε σε τέσσερα βασικά ερωτήματα, επιβεβαιώνοντας αρχικά την πρόταση του Ολυμπιακού. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως ο Μολέντο δεν πωλείται...

- Είναι αλήθεια ότι σας έκανε επίσημη πρόταση για τον Μολέντο;

"Ναι, είναι αλήθεια και την αρνηθήκαμε".

- Υπάρχει περίπτωση να διαπραγματευτείτε την πώλησή του;

"Δεν σκοπεύουμε να μπούμε σε διαπραγμάτευση".

- Μπορείτε να μας μεταφέρετε τις σκέψεις του Μολέντο; Θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη;

"Ο Μολέντο είναι πολύ χαρούμενος στην Ιντερνασιονάλ".

- Είναι αλήθεια ότι ζητάτε 5.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του;

"Δεν έχουμε σκοπό να τον πουλήσουμε, ανεξάρτητα από τις προτάσεις που θα έρθουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Η Ιντερνασιονάλ είπε όχι στα 2.000.000€ του Ολυμπιακού για Μολέντο"
Γκολ ο Μολέντο, νίκη για την Ιντερνασιονάλ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ