ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Υπάρχει κούραση, έτοιμοι όταν πρέπει"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ομάδα θα είναι τη στιγμή που πρέπει.

Μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τη Λέχια Γκντανσκ, ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: " Ήταν καλή η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί όχι στα πρώτα 15 λεπτά αλλά στη συνέχεια το φτιάξαμε. Είδαμε έναν Ολυμπιακό που προσπαθεί να κάνει τα πράγματα που θέλουμε.

Το κρατήσαμε αυτό και στο δεύτερο μέρος στα πρώτα 15 λεπτά αλλά μετά ήρθαν οι αλλαγές και ένα ατομικό λάθος που μας στοίχισαν. Στο πρώτο μέρος είδαμε κάποια πράγματα αλλά στο δεύτερο μέρος ήρθε και η κούραση. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα είναι έτοιμη όταν πρέπει".

Για τα τελειώματα των παικτών του:

"Δουλεύουμε τα τελειώματα στην προπόνηση αλλά εν γένει δουλεύουμε τα πάντα. Βλέπω ότι το παιχνίδι μας βελτιώνεται σιγά-σιγά και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

Για τον τραυματισμό του Βούκοβιτς σε συνδυασμό με τις απουσίες των Μεριά - Σισέ:

"Θέλουμε να έχουμε και τους τρεις στόπερ αλλά καλύτερα να είναι στο Κόπα Άφρικα παρά να μην παίζουν. Θα πρέπει να δούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Βούκοβιτς και από αύριο θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα πράγματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ