ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές: "Οπωσδήποτε νίκη με τον Άρη"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης μίλησε για τη σημασία του διπλού στο "Κλ. Βικελίδης" (4/11, 19:00). Μεταξύ άλλων μίλησε και ο εκ των αρχηγών, Βασίλης Τοροσίδης.

Στου Ρέντη προετοιμάζονται ουσιαστικά από τις αρχές της εβδομάδας για το παιχνίδι με τον Άρη (4/11, 19:00). Συγκεκριμένα αμέσως μετά το 1-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ίδιο βράδυ που ο Μαρτίνς επέστρεψε σπίτι του.

Ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει αυτό το νικηφόρο σερί που έχει "χτίσει" με τρίποντα επί της Ντουντελάνζ, του Απόλλωνα και της Παναχαϊκής. Ένα σερί με αντιπάλους που φυσικά δεν αποτελούν φόβητρο. Όπως φόβητρο δεν είναι και ο Άρης, ωστόσο, οι συνθήκες του αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης" είναι τελείως διαφορετικές από τα προηγούμενα τρία παιχνίδι.

Αυτό φάνηκε άλλωστε από τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του. Ο Πορτογάλος στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν πρέπει με τίποτα να κάνει ακόμη ένα… δώρο στους αντιπάλους του. Ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν να πετάνε τα πρώτα ημίχρονα στα σκουπίδια και πώς εκείνοι θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην ασχολούνται με τις διαιτητικές αποφάσεις

Αυτό που τους επισήμανε ο 48χρονος τεχνικός ήταν επίσης ότι από τώρα και στο εξής όλες οι ομάδες θα βλέπουν τον Ολυμπιακό ως ένα "ματς - τελικό", κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ως μπαρουτοκαπνισμένος και με αρκετή εμπειρία στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, ξεκαθάρισε και εκείνος στους συμπαίκτες του ότι ο Ολυμπιακός όπως αντιμετωπίστηκε από τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα, με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί όχι μόνο από τον Άρη, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ