ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς σε παίκτες: "Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα τώρα"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα στο Βελιγράδι, μίλησε στους παίκτες του και ζήτησε το "διπλό" επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Το κλίμα ήταν βαρύ. Δεν υπήρχαν τα χαμόγελα των προηγούμενων ημερών και ήταν απολύτως λογικό. Η ήττα με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα και με ανατροπή μάλιστα, έφερε τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση, στον όμιλό του.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπροστά τους έχουν το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και αυτό έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση της Τετάρτης.

Η αποστολή επέστρεψε ξημερώματα Τετάρτης, οι παίκτες ξεκουράστηκαν για λίγες ώρες και το απόγευμα τους περίμενε προπόνηση. Χαλαρή βέβαια, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται εκτός του γηπέδου. Εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος προπονητής, αρχικά στάθηκε στο ματς του Βελιγραδίου. "Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν κακοί. Μας επηρέασε πολύ η αποβολή που είχαμε, αλλά δεν προσπαθήσαμε όπως θα έπρεπε όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Κάναμε λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε", τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Ωστόσο, επειδή θα γίνει ανάλυση των λαθών και μέσω βίντεο, ο Μαρτίνς στάθηκε και στο ματς που ακολουθεί. "Τώρα, πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι δυνατός αντίπαλος και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση", τους τόνισε για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Ο Μαρτίνς ξέρει πως η ομάδα του μπορεί να δοκιμαστεί ψυχολογικά μετά την ήττα στο Βελιγράδι και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να ρίξει βάρος και σε αυτό το κομμάτι. Θεωρείται δεδομένο πως με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα επιστρέψουν όλοι οι βασικοί που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ