ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πέναλτι στον Ποντένσε, δεν έχει τελειώσει τίποτα"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μαρτίνς EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στον Ποντένσε, έμεινε ευχαριστημένος από το 3-1 σε βάρος της Μπέρνλι, αλλά ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς.

Μετά το 3-1 απέναντι στη Μπέρνλι, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε στη Nova: " Αντιμετωπίζαμε μια αγγλική ομάδα και αυτό από μόνο του σημαίνει πως θα ήταν μια δυνατή ομάδα από άποψη φυσικής κατάστασης και μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, με πολύ καλή επίθεση και πολύ καλά συγκροτημένη.

Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε υπομονή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξεκινήσαμε καλά, θα μπορούσε να δοθεί ένα πέναλτι στον Ποντένσε, αντί γι' αυτό δόθηκε πέναλτι εναντίον μας και αυτό μας εμπόδισε να έχουμε το προβάδισμα στο ημίχρονο.

Βγήκαμε με τη σκέψη να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό, να είμαστε συγκροτημένοι ψυχολογικά, να έχουμε έλεγχο στη συμπεριφορά μας, να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να ελέγξουμε τα λάθη μας. Το καταφέραμε. Νικήσαμε, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Το δεύτερο ματς θα είναι πολύ διαφορετικό. Η αντίπαλος θα παίξει πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο και θα παίξει πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Πρέπει να φανούμε έτοιμοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός να τον πιεις στο ποτήρι, 3-1 τη Μπέρνλι

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ