ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Έρχεται με διάθεση να βοηθήσει την ομάδα ο Τουρέ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τα καλύτερα για την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στην απόκτηση του Γιάγια Τουρέ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του στη νίκη με 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα, ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Γιάγια Τουρέ τονίζοντας ότι ο 35χρονος μέσος θέλει να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα σας. Ποιο είναι το μυστικό που οι παίκτες σας έτρεχαν εώς το τέλος αναζητώντας κι άλλα γκολ;

"Ήταν υποχρέωσή μας και για αυτό δουλεύουμε. Πρέπει να παίζουμε καλά και να δείχνουμε πάντα το καλό μας πρόσωπο. Σήμερα κάναμε ένα ωραίο παιχνίδι, είχαμε ενέργεια και αυτό οφείλεται στην ποιότητα των παικτών μας. Έχουμε ένα καλό σύνολο όχι μόνο από άποψη τακτικής, αλλά και από άποψη προσωπικότητας. Τα παιδιά δείχνουν θέληση. Δεν περίμενα τόσο πολύ σήμερα ότι θα έβγαζαν αυτή την εικόνα. Περίμενα ότι θα φαίνονταν τα αποτελέσματα της κούρασης από το Μπέρνλι και με τις λίγες μέρες ξεκούρασης που είχαμε.

Πίστευα ότι θα φανεί η κόπωση. Ομως επειδή υπάρχει ένα καλό επίπεδο ποιότητας των παικτών μας, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Οι φίλαθλοί μας το αξίζουν να βλέπουν τέτοιες εμφανίσεις, είμαστε αποφασισμένοι να βλέπουνε αυτή την ομάδα, πήραμε τρεις βαθμούς που τους αξίζαμε. Θέλουμε να επαναληφθεί αυτή η ωραία βραδιά. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά για αυτό το στόχο κι ελπίζουμε πάντοτε να γίνεται εμφανές το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Είμαστε χαρούμενοι που φαίνεται το αποτέλεσμα στην πράξη".

Το ματς εξελίχθηκε σε ένα πάρτι στο χορτάρι και στην κερκίδα. Ο στόχος σας ποιος είναι; Να ζει ο κόσμος κάτι τέτοιο κάθε Κυριακή;

"Θα μας άρεσε πολύ αυτό και θα το επιδιώξουμε. Ομως δεν θα είναι πάντοτε τα πράγματα έτσι, γιατί το ποδόσφιαρο είναι απρόβλεπτο καθώς μπορεί να προκύψουν παράγοντες που δεν μπορείς να προβλέψεις. Στο ποδόσφαιρο μπορεί ο μεγάλος να κερδίσει τον μικρό και ο μικρός τον μεγάλο. Δεν θέλουμε μόνο τις νίκες, αλλά να παίζουμε καλά, να κερδίζουμε και να παρουσιάζουμε θέαμα. Δεν γίνεται συνεχώς να συμβαίνει αυτό, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πάντοτε καλές οι βραδιές".

Θα θέλαμε το σχόλιό σας για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ.

"Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδόσφαιριστή που έρχεται με διάθεση να βοηθήσει την ομάδα. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση, το τμήμα σκάουτινγκ για τη δουλειά που έχουν κάνει αυτούς τους μήνες για να γεμίσουμε με παίκτες που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην ομάδα. Ενας από αυτούς είναι και ο Τουρέ και ήρθε μετά από 12 χρόνια με πολλή διάθεση να βοηθήσει και να συνεισφέρει".

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ακολουθεί η διακοπή. Πόσο θα ωφελήσει αυτή η διακοπή την ομάδα σας;

"Η αλήθεια είναι ότι όταν μία ομάδα πηγαίνει πολύ καλά και έχει έναν τέτοιο αγωνιστικό ρυθμό, το ιδανικότερο θα ήταν να μην σταματούσε το πρωτάθλημα. Αυτό όμως ήταν προγραμματισμένο εκ των προτέρων. Ξέραμε ότι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι και δυνατοί για να ανταπεξέλθουν. Ειμαι χαρούμενος που υπάρχουν παίκτες στις Εθνικές ομάδες, είμαι υπερήφανος για αυτό. Από εκεί και πέρα αυτό που μας μένει είναι να δουλέψουμε και να περιμένουμε την επιστροφή τους. Επίσης ένα δείγμα της πολύ καλής κατάστασης που έχουμε ως ομάδα, είναι ότι υπάρχουν παίκτες που έχουν ταξιδέψει πολύ και δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως ο Φετφατζίδης που δουλεύει σκληρά και πρέπει να το τονίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ