Μαρτίνς: "Έπρεπε να διαχειριστούμε το κενό του Βαλμπουενά"

Στο πρώτο του σχόλιο με τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στην απουσία του Βαλμπουενά και την προσπάθεια των ερυθρόλευκων να διαχειριστούν αυτή την απουσία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στο πρώτο του σχόλιο με τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στάθηκε στην απουσία του Βαλμπουενά και στο γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να διαχειριστούν την απουσία του.

Όσο για τα 90 λεπτά του αγώνα ο Πορτογάλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά σημείωσε πως ο ΟΦΗ δυσκόλεψε την ομάδα του.

"Ο Βαλμπουενά είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και έπρεπε να διαχειριστούμε το κένο του. Ο ΟΦΗ μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Έδειξε καλό πρόσωπο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ειδικά μέχρι το τρίτο γκολ που ακυρώθηκε.

Στο πρώτο μέρος σε κάποια σημεία ήμασταν εμείς καλύτεροι και σε κάποια άλλα ο ΟΦΗ. Η ομάδα μας έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να το δείξει σε οποιοδήποτε σύστημα. Έχει παίξει κι ο Βαλμπουενά εκεί. Απλά σήμερα έπαιξε ένας άλλος παίκτης (σ.σ. Σουντανί), αλλά δεν υπήρχε διαφορά"

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.