ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Ειρωνεύτηκε τη διαιτησία του Γκεστράνιους

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ματίας Γκεστράνιους μετά τη νίκη (2-1) του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου. Είναι χαρακτηριστική η ειρωνεία του Πορτογάλου απέναντι στον Φινλανδό.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σοβαρά παράπονα από τον ρέφερι Ματίας Γκεστράνιους. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός ειρωνεύτηκε τον Φινλανδό, κάνοντας λόγο για μια... καλή διαιτησία.

Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" δήλωσε στη Nova: " Σήμερα ξεκινήσαμε κάνοντας πολλά ατομικά λάθη τα οποία βοήθησαν τον Ατρόμητο να προηγηθεί. Στη συνέχεια αλλάξαμε στάση, ήμασταν ιδιαίτερα συμπαγείς και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα".

Όταν ρωτήθηκε για τον ρέφερι, απάντησε με δόση ειρωνείας: "Ήταν μια … καλή διαιτησία, όπως πρέπει να είναι οι διαιτησίες". Κατέληξε λέγοντας: " Η παρουσία του κόσμου είναι καταπληκτική. Ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό μας και στα 90 λεπτά υποστηρίζουν την ομάδα μας. Ακόμα μια αγωνιστική που έχουμε στην έδρα μας θέλουμε να τους αφήσουμε ικανοποιημένους για την στήριξη που μας έδειξαν όλη την χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1: Ξύπνησε στο β' και "καθάρισε"
Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Η πιο "δυνατή" στιγμή του αγώνα στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ