ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Δεν σεβαστήκαμε τη φανέλα του Ολυμπιακού"

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι οι παίκτες του ξεκίνησαν τον αγώνα με τον ΟΦΗ χωρίς να σεβαστούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. H συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου προπονητή μετά την ήττα (1-0) στο Ηράκλειο.

Μετά την ήττα (1-0) από τον ΟΦΗ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Στα πρώτα 45 λεπτά δείξαμε ότι δεν είχαμε σεβασμό για τον αντίπαλο. Όποιος ξεκινάει ένα ματς χωρίς να σέβεται τη φανέλα του Ολυμπιακού που φοράει και σκεπτόμενος ότι το πρωτάθλημα είναι εύκολο και τα παιχνίδια ότι είναι εύκολα, τότε κάνουμε μεγάλο λάθος.

Αυτό είναι ένα μεγάλο και σημαντικό μάθημα για εμάς. Σήμερα δείξαμε ότι δεν υπολογίσαμε τον αντίπαλο και ο αντίπαλος έδειξε ότι ήταν έτοιμος να μας αντιμετωπίσει».

Για το πώς περίμενε τον ΟΦΗ:

«Τον ΟΦΗ τον περίμενα όπως ήταν σήμερα και το έλεγα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ότι είναι ενωμένη και συμπαγής ομάδα και ότι θα πάλευε για το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν έχει να κάνει με την απόδοση του ΟΦΗ, αλλά με τον κακό Ολυμπιακό. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ αυτό που έγινε».

Για το αν υπάρχει λύση για να έρθει η επανεκκίνηση του Ολυμπιακού:

«Φυσικά και υπάρχει. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στα προηγούμενα ματς είχαμε την έλλειψη τύχης, αλλά δεν γίνεται να μιλάμε μόνο για αυτό, αλλά γιατί ήμασταν αναποτελεσματικοί έχοντας ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο φταίγαμε εμείς, αλλά στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Αυτός είναι ο τρόπος. Να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα».

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ