ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν είναι μόνο η Μπενφίκα για Σεμέδο"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε, σε συνέντευξή του σε πορτογαλικό μέσο, πως υπάρχουν και άλλες ομάδες εκτός της Μπενφίκα που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει αρχίσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του Πειραιά να προκριθεί στους ομίλους του Champions League αλλά και να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη Super League 1, και οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Η Μπενφίκα έχει εκφράσει σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενω σύμφωνα με δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς σε μέσο της πατρίδας του, δεν είναι μόνο οι αετοί της Λισσαβώνας καθώς υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες για τον Πορτογάλο διεθνή στόπερ.

"Ως προπονητές είμαστε πάντοτε προετοιμασμένοι για αυτά, ειδικά όταν γνωρίζεις ότι είναι ανάγκη για έναν σύλλογο να κάνει πωλήσεις για να υποστηρίζει το μπάτζετ.

Υπάρχει πολλή συζήτηση για την Μπενφίκα, αλλά δεν είναι μόνο η Μπενφίκα, επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν κι άλλοι πολλοί ακόμη σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Σεμέδο.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο, αλλά η Ρίο Αβε ήταν ένα σημαντικό σημείο για τον ίδιο. Ηταν πολύ έξυπνο που πήρε την απόφαση και πήγε εκεί, ήταν πολύ σημαντικό.

Του επέτρεψε να προετοιμαστεί για τα επόμενα βήματα", τόνισε σε συνέντευξή του στην "Lusa" ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος μίλησε επίσης στο ίδιο μέσο και για τις κλήσεις των Σεμέδο, Σα και Ποντένσε στην εθνική Πορτογαλίας.

"Είναι εξαιρετικό να δέχεσαι πρόσκληση ενώ έχεις φύγει από την Πορτογαλία. Υπερηφάνεια.

Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και της ποιότητας του παιχνιδιού τους. Είμαι χαρούμενος επειδή ξέρω ότι είναι μεγάλο όνειρο τους να εκπροσωπούν την εθνική ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε τα μηνύματα και το... δώρο μαζί
Πόλεμος μέχρι και τις καθυστερήσεις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ