ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορονοϊός: Κλειστή η μικτή ζώνη στο Ολυμπιακός - Γουλβς

Κορονοϊός: Κλειστή η μικτή ζώνη στο Ολυμπιακός - Γουλβς
EUROKINISSI

Ένα ακόμη μέτρο από την UEFA, όπου θα τηρηθούν τα βασικά. Κλειστή θα παραμείνει η μικτή ζώνη στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Γουλβς.

Μπορεί την Τετάρτη (11/03) η συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού και Γουλβς να γίνει κανονικά, ωστόσο άλλα μέτρα για τον κορονοϊό θα ισχύσουν την Πέμπτη (12/03), ημέρα του αγώνα.

Αρχικά, στις 16:30 της Τετάρτης, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα μιλήσει για το ματς με τους Γουλβς, ενώ τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Μαντί Καμαρά. Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει στις 19:00 στο Ρέντη και όπως ισχύει κάθε φορά, θα είναι (ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά.

Την Πέμπτη πάντως, ημέρα του αγώνα, δεν θα λειτουργήσει η μικτή ζώνη και έτσι οι ποδοσφαιριστές δεν θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Είναι ένα από τα μέτρα της UEFA, ενώ νωρίτερα είχαμε επισημάνει πως οι δημοσιογράφοι θα είναι λιγότεροι από αυτούς που είχαν αρχικά διαπιστευθεί.

Όσον αφορά στη Γουλβς, όπως έγινε γνωστό, η συνέντευξη Τύπου της, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11/03 στις 20:30 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt. Η αγγλική ομάδα θα πραγματοποιήσει την προπόνηση το πρωί τις ίδιας ημέρας στο προπονητικό της κέντρο και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αθήνα…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ