ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Ο Πάκο Χέμεθ, προπονητής του Τσόρι στη Ράγιο και οι Χοσέ Κάρλος και Χοσέ Μανουέλ Κασάδο, συμπαίκτες του πέρυσι στην ομάδα της Μαδρίτης, αποθεώνουν με τις δηλώσεις τους στο Sport24.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Διαβάστε το who is who του Ντομίνγκες, τη «σχέση» του με τον Βαλβέρδε και δείτε το φωτογραφικό λεύκωμα με τα 24 κλικ από τη μέχρι σήμερα καριέρα του (φωτογραφίες & videos)

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα είναι παίκτης των «ερυθρόλευκων» για τα δυο επόμενα χρόνια.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί σήμερα επίσημα.

Ο Αλεχάντρο Νταμιάν «Τσόρι» Ντομίνγκες είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύουν με αυτή την κίνηση τόσο τη δημιουργική όσο και την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο 32χρονος Αργεντίνος μπορεί να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις, ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέγει ο Μίτσελ, διακρίνεται για τις έξυπνες κινήσεις του στο χώρο, είτε με τη μπάλα είτε χωρίς αυτή, «διαβάζει» το παιχνίδι του αντιπάλου, μαρκάρει ψηλά, έχει καλές τελικές πάσες, πετυχαίνει γκολ και διαθέτει ηγετικά χαρίσματα μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ

Ο Ντομίνγκες ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών από τα παιδικά τμήματα της γενέτειράς του, Λανούς, αλλά ενώ αρχικά ήταν βασικός, ανεβαίνοντας κατηγορία, έγινε αναπληρωματικός. Στα 14 του η Λανούς τον άφησε ελεύθερο και ένα χρόνο αργότερα τον πήρε η Κίλμες. Εκεί ο Ντομίνγκες κέρδισε αμέσως μια θέση βασικού και μαζί το παρατσούκλι που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα. Διηγείται ο ίδιος: «Μου το κόλλησε ένας συμπαίκτης. Με το που έφτασα στην Κίλμες, ο προπονητής με έβαλε από το πρώτο παιχνίδι στην αρχική ενδεκάδα και τα υπόλοιπα παιδιά με φώναζαν Τσορίσο, γιατί έλεγαν για πλάκα ότι είχα πάει εκεί για να τους κλέψω τη θέση». (σ.σ. τσορίσο στα λατινοαμερικάνικα και τσορίθο στα ισπανικά, εκτός από το γνωστό αλλαντικό, είναι και ο κλέφτης. Υποκοριστικό του τσορίσο είναι το τσόρι).

Στα 17 του, ο Τσόρι έπαιξε με την πρώτη ομάδα της Κίλμες στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και το 2001 φόρεσε τη φανέλα της «αλμπισελέστε» Κ-20, παίρνοντας μέρος στο Μουντιάλ Νέων (που διοργανώθηκε στην Αργεντινή), με συμπαίκτες μεταξύ άλλων, τον Σαβιόλα, τον Κολοτσίνι, τον Μπουρντίσο και τον Μάξι Ροντρίγκες. Στη φάση των «16», ο Ντομίνγκες πέτυχε το νικητήριο γκολ εναντίον της Κίνας, όμως στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τη Γαλλία του Τζιμπρίλ Σισέ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του κέρδισε 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο χάνοντας τη συνέχεια του τουρνουά, το οποίο τελικά κατέκτησε η Αργεντινή.

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Μόλις αποθεραπεύτηκε, επέστρεψε στην Κίλμες και λίγους μήνες αργότερα πήρε μεταγραφή για τη Ρίβερ Πλέιτ. Εκεί έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη πλέον κατηγορία με προπονητή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε συμμετοχές, μέχρι που ο Τσόρι έπαθε υποτροπή στο γόνατο και πέρασε στον πάγκο. Η συνέχεια είναι γνωστή. Το 2004 τον απέκτησε η Ρουμπίν Καζάν και τρία χρόνια αργότερα, η Ζενίτ πρόσφερε 7 εκατομμύρια ευρώ στην πιο ακριβή αγορά παίκτη μέχρι τότε στην ιστορία του ρωσικού πρωταθλήματος. Το 2009 επέστρεψε στη Ρουμπίν και τον Ιανουάριο του 2010 άφησε το βορρά για το νότο και τη Βαλένθια.

Εκεί δεν μπόρεσε να καθιερωθεί και το καλοκαίρι του 2011 ζήτησε να επιστρέψει ως δανεικός στην υποβιβασμένη Ρίβερ για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Ο κόσμος των «μιγιονάριος» τον υποδέχτηκε σαν ήρωα και ο Τσόρι φρόντισε να τους ανταμείψει συμμετέχοντας ενεργά – ως δεύτερος αρχηγός πλέον – στην άνοδο σκοράροντας και μοιράζοντας ασίστ. Μετά την επιτυχημένη του χρονιά στην Αργεντινή, επέστρεψε στην Ισπανία, αφού η Ρίβερ δεν έκανε χρήση της οψιόν για να τον αγοράσει από τη Βαλένθια και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τη Ράγιο Βαγεκάνο, η φανέλα της οποίας του θύμιζε την αντίστοιχη της αγαπημένης του Ρίβερ.

ΒΑΛΒΕΡΔΕ – ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ 0-1!

Ίσως δεν είναι πολλοί αυτοί που το θυμούνται, αλλά η ιστορία είναι σχετικά πρόσφατη. Όταν ο Βαλβέρδε ανέλαβε πέρυσι τον Δεκέμβριο τις «νυχτερίδες», ξεκίνησε με δυο εκτός έδρας νίκες επί της Οσασούνα, μια για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Βαλένθια για να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του «Μεστάγια», αντιμετωπίζοντας τη Ράγιο Βαγεκάνο. Το παιχνίδι έγινε στις 16 Δεκεμβρίου και η Ράγιο κέρδισε 0-1 με γκόλ – πέναλτι του… Τσόρι Ντομίνγκες στο 83’ της συνάντησης!

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Ο Τσόρι έχει ευστοχήσει στο πέναλτι απέναντι στη Βαλένθια και πανηγυρίζει (Βαλένθια-Ράγιο 0-1, 16/12/2012)

Τα ισπανικά μέσα έγραψαν την επόμενη μέρα για την «εκδίκηση» του Τσόρι, ο οποίος δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στη Βαλένθια, αλλά στην επιστροφή του εκεί φρόντισε να αφήσει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του! Το αλατοπίπερο στην όλη ιστορία, είναι ότι οι φανατικοί στο πέταλο του «Μεστάγια», την ώρα που ο Ντομίνγκες έστηνε τη μπάλα για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, φώναζαν εν χορώ «borracho, borracho», δηλαδή «μεθύστακα», λόγω των φημών που υπήρχαν για κακή εξωγηπεδική ζωή του Τσόρι όσο αγωνιζόταν στις «νυχτερίδες»!!!

Για το τί έκανε πάντως ο Ντομίνγκες στη Ράγιο και τί εντυπώσεις άφησε στην ομάδα του Βαγέκας, είναι καλύτερο να μιλήσουν τρεις από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην περσινή σεζόν (2012/13). Το Sport24.gr μίλησε τηλεφωνικά με τον προπονητή του Ντομίνγκες στην ομάδα της Μαδρίτης, Πάκο Χέμεθ, καθώς και με τους συμπαίκτες του, Χοσέ Κάρλος και Χοσέ Μανουέλ Κασάδο. Ζητήσαμε και από τους τρεις να μας πουν την άποψή τους για τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά!

ΠΑΚΟ ΧΕΜΕΘ: "ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΑΓΙΟ"

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Τσόρι Ντομίνγκες και Πάκο Χέμεθ από προπόνηση της Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο προπονητής του «Τσόρι» στη Ράγιο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πλέον παίκτη του: « Ο Ντομίνγκες έκανε μαζί μας πέρυσι μια εντυπωσιακή χρονιά. Η απόδοσή του ήταν καθοριστική για την πορεία της ομάδας. Ο Τσόρι είναι ένας ποδοσφαιριστής με αναμφισβήτητο ταλέντο και ικανότητες. Διαθέτει καλή αντίληψη του παιχνιδιού, κινείται καταπληκτικά στον χώρο, ξεμαρκάρεται πανέξυπνα, έχει καλές τελικές πάσες και σέντρες, πατάει περιοχή και έχει γκολ. Επίσης μαρκάρει με επιτυχία όταν ο αντίπαλος έχει τη μπάλα και είναι εξαιρετικά δυνατός.

Είναι πολύ χρήσιμος γιατί μπορεί να αγωνιστεί σε 3 διαφορετικές θέσεις. Ως δεύτερος επιθετικός, ως μεσοεπιθετικός, αλλά και ως δημιουργικό χαφ, σχεδόν πάντοτε στον άξονα. Είναι πολύ ευχάριστος ως χαρακτήρας, δε μου δημιούργησε προβλήματα, είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του, αλλά διαθέτει και ηγετικά χαρίσματα. Μέσα στα αποδυτήρια εμψυχώνει συχνά τα υπόλοιπα παιδιά, ξέρει πώς να τους μιλήσει. Το ίδιο συμβαίνει και μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να ηρεμήσει την ομάδα, αλλά και να της αλλάξει ταχύτητα. Ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός έκαναν μια πολύ καλή επιλογή, πιστεύω ότι θα δικαιωθούν από αυτά που θα προσφέρει ο Ντομίνγκες».

ΧΟΣΕ ΚΑΡΛΟΣ: "ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ"

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Τσόρι Ντομίνγκες και Χοσέ Κάρλος μαρκάρουν τον Πάρδο σε ματς της Ρεάλ Σοθιεδάδ με τη Ράγιο Βαγεκάνο στο Σαν Σεμπαστιάν (19/11/2012)

Ο Χοσέ Κάρλος, γνωστός μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ, τόνισε το πόσο διαφορετική θα είναι η αγωνιστική συμπεριφορά του Ντομίνγκες στη νέα του ομάδα: « Ο Τσόρι είναι μεγάλος παίκτης και είναι λογικό να τον θέλει ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός. Διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του και η παρουσία του σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και στοχεύει πάντοτε σε τίτλους, θα απελευθερώσει και τον ίδιο αγωνιστικά. Θα παίξει ακόμα καλύτερα, θα δείξει τις αρετές του και θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Δε χρειάζεται να πω πολλά, όλα θα φανούν στο γήπεδο. Η δύναμη, η κίνηση, η πάσα, το γκολ, το πρεσάρισμα, όλα αυτά είναι στοιχεία που κάνουν τον Ντομίνγκες να ξεχωρίζει. Να συμπληρώσω ότι θα γίνει αμέσως αγαπητός και στα αποδυτήρια και στην κερκίδα. Είναι κεφάτο παιδί, μεταδίδει την καλή του διάθεση και στους συμπαίκτες του, κάνει πλάκες, έχει χιούμορ. Και βέβαια, διαθέτει και την ανάλογη εμπειρία για να μπορεί να καθοδηγεί. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες, σειρά έχει μια ακόμη».

ΧΟΣΕ ΜΑΝΟΥΕΛ ΚΑΣΑΔΟ: "ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΩ"

Ο Χοσέ Μανουέλ Κασάδο, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Σεβίγια και παίκτης της Ράγιο τα τρία τελευταία χρόνια, θεωρεί ότι η απόκτηση του «Τσόρι» θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό: « Ο Ντομίνγκες είναι ο συμπαίκτης που θέλουν να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στη Ράγιο προσαρμόστηκε αμέσως, ήταν φιλικός με όλους. Είναι χαρούμενος τύπος και του αρέσει να κάνει πλάκες. Σε ότι αφορά την αγωνιστική πλευρά, διαθέτει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Στο Βαγέκας είχε την ευκαιρία να δείξει την αξία του και είμαι σίγουρος ότι με την απόκτησή του, ο Ολυμπιακός θα ανέβει επίπεδο.

Ο Τσόρι θα βοηθήσει πολύ, από διάφορες θέσεις. Μπορεί να παίξει στον άξονα ως δεύτερος επιθετικός, ως μεσοεπιθετικός, ακόμα και ως χαφ αν χρειαστεί. Έχει φοβερή κίνηση στον χώρο χωρίς τη μπάλα, ξεμαρκάρεται συνεχώς και είναι πονοκέφαλος για την αντίπαλη άμυνα. Οι τελικές του πάσες είναι πολύ καλές, πατάει εύκολα περιοχή, μοιράζει, σκοράρει και έχει δυνατό, ευθύβολο σουτ. Είναι πολύ δυνατός και μαρκάρει ψηλά, γενικά είναι χρησιμότατος».

Ο ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΡΙ!

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Γνωρίστε τώρα καλύτερα το καινούργιο απόκτημα του Ολυμπιακού, μέσα από ένα «πινγκ πονγκ» 40 ερωτήσεων και απαντήσεων από παλιότερη συνέντευξή του σε ισπανικό μέσο. Ο Ντομίνγκες μιλάει για τον Τσόρι!

- Μια μανία σου; Δεν έχω μανίες.

- Η μεγαλύτερη αρετή σου; Να βοηθάω τον κόσμο.

- Το μεγαλύτερο ελάττωμά σου; Όταν γίνομαι φορτικός.

- Το αγαπημένο σου φαγητό; Ασάδο (το αργεντίνικο ψητό).

- Το αγαπημένο σου ποτό; Η γκαζόζα.

- Μια μεγάλη σου αδυναμία; Να τρώω καλά…μου αρέσει πολύ.

- Αγαπημένη ταινία; Με αυτοκίνητα και δράση.

- Αγαπημένο είδος μουσικής; Ακούω λίγο απ’ όλα.

- Αγαπημένο χρώμα; Το μπλε.

- Αγαπημένες διακοπές; Στις παραλίες του Καριλό (Αργεντινή).

- Μια ημερομηνία; Η γέννηση του γιού μου (τότε είχε μόνο ένα γιο).

- Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής; Θα ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου.

- Διαβάζεις τον Τύπο; Για να είμαι ειλικρινής, λίγο.

- Έχεις φίλους δημοσιογράφους; Είχα, αλλά όχι πια.

- Η μεγαλύτερη ανακάλυψη; Το κινητό.

- Αγαπημένα ρούχα; Φοράω τα πάντα.

- Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής; Μαραντόνα.

- Ο καλύτερος τερματοφύλακας; Υπάρχουν πολλοί.

- Ένας προπονητής; Όλοι όσους είχα μέχρι τώρα.

- Βλέπεις άλλα αθλήματα; Μόνο ποδόσφαιρο.

- Αγαπημένο αυτοκίνητο; Όλα τα σπορ αυτοκίνητα.

- Πόσες γλώσσες μιλάς; Ισπανικά και ρώσικα.

- Το τελευταίο ψεματάκι σου; Δεν τα συνηθίζω.

- Ένα βιβλίο; «Επιτυχημένες Αποτυχίες» (του Μπερνάρντο Σταματέας, αργεντίνου συγγραφέα ελληνικής καταγωγής).

- Τι σου αρέσει στην τηλεόραση; Οι ταινίες και τα ματς.

- Τι μισείς στην τηλεόραση; Τις κουτσομπολίστικες εκπομπές.

- Έχεις facebook; Όχι.

- Η αγαπημένη σου ιστοσελίδα; Το προσωπικό μου e-mail.

- Ένας ηθοποιός; Will Smith.

- Μια ηθοποιός; Jennifer Aniston.

- Την παλεύεις στο Play Station; Το προσπαθώ.

- Πώς διαχειρίζεσαι τη φήμη; Δε μου αρέσει, αλλά την αποδέχομαι.

- Αγαπημένη γιορτή; Τα γενέθλια του γιου μου.

- Σεξ πριν τα παιχνίδια; Όχι.

- Η καλύτερη συμβουλή; Υπομονή και να ξέρεις να ακούς.

- Καλός μαθητής; Όχι, το παραδέχομαι.

- Καλύτερος φίλος στο ποδόσφαιρο; Δεν έχω μόνο έναν.

- Η οικογένεια είναι; Το πιο σημαντικό πράγμα.

- Τα καταφέρνεις στο μαγείρεμα; Όχι, είμαι άθλιος στην κουζίνα.

- Έχεις κατοικίδιο; Όχι.

Ο ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ ΣΕ 24 ΚΛΙΚ

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

1. Ο Τσόρι ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Κίλμες. Εδώ (δεξιά), σε ηλικία 19 ετών (2000)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

2. Ο Τσόρι αγωνίστηκε στο Μουντιάλ Νέων του 2001 (το οποίο και κατέκτησε). Εδώ πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ επί της Κίνας που έδωσε την πρόκριση στην Αργεντινή στα προημιτελικά.

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

3. Το 2001 πήρε μεταγραφή στη Ρίβερ Πλέιτ. Εδώ από αγώνα του Κλαουσούρα 2002.

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

4. Ο Ντομίνγκες αγωνίστηκε 6 χρόνια στη Ρωσία. Εδώ, με την αποστολή της Ρουμπίν Καζάν στη Βαρκελώνη (2009)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

5. Το 2011 επέστρεψε στη Ρίβερ Πλέιτ ως δανεικός από τη Βαλένθια για να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

6. Περνώντας από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει στη Βαλένθια (2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

7. Μετά την επίσημη παρουσίασή του από τη Βαλένθια (2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

8. Θα μπορούσαν να είναι συμπαίκτες, αλλά ο Μπόατενγκ δεν έμεινε τελικά στον Ολυμπιακό. Από αγώνα της Βαλένθια με τη Χετάφε (22/2/2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

9. Μαζί με τον Ουνάι Έμερι σε προπόνηση της Βαλένθια (2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

10. Μαζί με τον Νταβίδ Βίγια από αγώνα της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Βαλένθια (13/2/2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

11. Με τον Τζόρντι Άλμπα σε προπόνηση της Βαλένθια (8/5/2011)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

12. Τετ α τετ με τον Τόνιο από αγώνα της Βαλένθια με τη Ράθινγκ Σανταντέρ (11/9/2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

13. Ασίστ Τσόρι, γκολ Βίγια. Από αγώνα της Βαλένθια με τη Χετάφε (22/2/2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

14. Ο Τσόρι σε αγώνα της Βαλένθια με την Τενερίφε (16/5/2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

15. Σπεσιαλίστας στα στημένα. Εδώ, προπονείται στα φάουλ στην Πατέρνα (18/10/2010)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

16. Ο Τσόρι σουτάρει μπροστά από τον Τσάβι σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ράγιο (2012)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

17. Με αντίπαλο τον Πέδρο Μοράλες σε αγώνα της Μάλαγα με τη Ράγιο Βαγεκάνο (2013)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

18. Στο "Σαν Μαμές" με αντίπαλο την Αθλετικ Μπιλμπαο (2012)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

19. Με αντίπαλο τη Λεβάντε (19/5/2013)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

20. Από την πρεμιέρα του Iron Man 3. Από αριστερά, Τρασόρας, Χάβι Φουέγο, Πίτι, Τσόρι και Τίτο (24/4/2013)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

21. Δυνατό μαρκάρισμα του Τσόρι πάνω στον Ντι Μαρία από αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ράγιο (2013)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

22. Ο Τσόρι σε αγώνα της Ράγιο με τη Θέλτα (10/11/2012)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

23. Σε αγώνα της Ράγιο με τη Σαραγόσα (5/5/2013)

Ισπανική αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες!

24. Ο Τσόρι έχει ευστοχήσει στο πέναλτι απέναντι στη Βαλένθια και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του (Βαλένθια-Ράγιο 0-1, 16/12/2012)

Πηγές: Ole, Marca, As, lfp.com, Opinion de Malaga, Deia, lozano.es/cat

Βίντεο: Highlights από τον Τσόρι Ντομίνγκες

Βίντεο: Βαλένθια - Ράγιο 0-1. Το νικητήριο γκολ του Τσόρι και η πρώτη ήττα του Βαλβέρδε στον πάγκο της Βαλένθια (16/12/2012)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ