ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισά: "Η Serie A θα ταίριαζε στον Καμαρά"

Ισά: "Η Serie A θα ταίριαζε στον Καμαρά"

Ο μάνατζερ του Μαντί Καμαρά, Πιέρ Ισά, μίλησε για το μέλλον του Αφρικανού χαφ του Ολυμπιακού και υποστήριξε ότι η Ιταλία είναι μια προοπτική που θα σκεφτούν σοβαρά.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που κάνει μεταγραφικό... γκελ είναι ο Μαντί Καμαρά. Το όνομα του Αφρικανού χαφ διατηρείται σε μόνιμη βάση στα ρεπορτάζ του εξωτερικού. Ειδικά τελευταία, καθώς η Μίλαν φέρεται να είναι μια από τις ομάδες που βλέπουν την περίπτωσή του.

Ο μάνατζερ του 23χρονου, Πιέρ Ισά, τοποθετήθηκε για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο Calciomercato.it και ισχυρίστηκε ότι η Ιταλία είναι μια προοπτική που δεν αφήνει ασυγκίνητη τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μαντί, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει προτίμηση σε ποια χώρα ή σε ποια λίγκα θα παίξει. Το πρώτο του μέλημα είναι να παίξει σε μεγάλη ομάδα, ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται και να παλέψει για τίτλους.

Αυτό μπορεί να συμβεί στην Ιταλία, στην Αγγλία ή στη Γερμανία. Μπορώ να πω όμως ότι όσοι φεύγουν από την Ελλάδα, οι Αφρικανοί γενικότερα, πετυχαίνουν στη Serie A. Οπότε αυτό θα το λάβουμε σοβαρά υπόψιν όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουμε για το μέλλον του".

Ο Καμαρά εχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023. Με τους "ερυθρόλευκους" έχει πραγματοποιήσει 75 συμμετοχές από το καλοκαίρι του 2018 και έχει σημειώσει οκτώ γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σισέ: "Αν το χρειάζεται ο Ολυμπιακός, γίνομαι και επιθετικός"
Χασάν: "Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα"
Super League: Πώς ο κορονοϊός "τσάκισε" την αξία παικτών και ομάδων
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ