ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φοβερή απάντηση του Λοβέρα σε Ναπολιτάνο ρεπόρτερ όταν ρωτήθηκε για Τσιμίκα

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάξι Λοβέρα ρωτήθηκε από Ναπολιτάνο δημοσιογράφο αν του είπε ποτέ κάτι για τη Νάπολι ο Κώστας Τσιμίκας, που συνδέθηκε έντονα με τους "παρτενοπέι" και η απάντηση του Αργεντινού ήταν όλα τα λεφτά.

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολη έδωσε ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, για την πρόταση από τη Νάπολι που φημολογείτο πως είχε και η οποία δεν ήρθε ποτέ, ενώ ρωτήθηκε για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος συνδέθηκε έντονα με τους "παρτενοπέι".

Συγκεκριμένα, ο Λοβέρα ρωτήθηκε αν του είπε ποτέ κάτι ο Τσιμίκας για τη Νάπολι και ο Νοτιοαμερικανός απάντησε: "Εγώ μιλάω μόνο ισπανικά. Λόγω γλώσσας, έχω μιλήσει πολύ λίγο μαζί του". Πρόσθεσε: "Είναι πολύ ενδιαφέρον παίκτης, με μεγάλη προοπτική. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μαζί του. Τον βλέπω έτοιμο να παίξει σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, γιατί όχι στη Serie A".

Για το μέλλον του ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποστήριξε: " Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να βελτιώνομαι και θα συνεχίσω να δουλεύω για να αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν".

Αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό δήλωσε: " Δουλέψαμε σκληρά, θέλαμε τον τίτλο και το ήθελαν και οι οπαδοί. Δυστυχώς λόγω των μέτρων με τον κορονοϊό, το... πάρτι ήταν περιορισμένο. Και δεν είναι καθόλου ωραίο να παίζουμε στην έδρα μας χωρίς θεατές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μαρτίνς για το poll του Sport24.gr: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, σπουδαίος ο Βαλβέρδε"
Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει σχολιαστής στο RMC ο Βαλμπουενά
Ολυμπιακός για τελικό Κυπέλλου: "Θλιβερή παράσταση"
Καλύτερος ο Ολυμπιακός χωρίς Ποντένσε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ