ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Εκτός έδρας ντέρμπι για τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης και Χάσαν είναι οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών για το αποψινό ντέρμπι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πριν αναχωρήσει η αποστολή από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, που επιβεβαιώθηκαν λίγα λεπτά αργότερα.

Χουτεσιώτης, Μιράντα, Ναουέλ και Νάτχο είναι οι παίκτες που έμειναν εκτός 18άδας, με τους τρεις τελευταίους να ξεκινούν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο San Siro την Πέμπτη (4/10) και τον Βραζιλιάνο με τον Ισραηλινό να παίζουν σε όλο το ματς κόντρα στη Μίλαν.

Κι αυτή είναι η ενδεκάδα που ψήφισαν οι αναγνώστες στο poll του Sport24.gr: Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Γκερέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ