ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (24/11, 22:05) την Γιουνγκ Μπόις στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 5η αγωνιστική του Europa League. Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Μπέντο για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση του στους "32" του Europa League έχει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (24/11, 22:05), όταν και υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 5η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν επιφύλασσε εκπλήξεις όσον αφορά τις επιλογές του για το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων" κόντρα στους Ελβετούς.

Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά και Ιντέγε είναι οι 11 παίκτες που θα παρατάξει ο Ολυμπιακός στη σέντρα και απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις.

Οι εναλλακτικές λύσεις του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ανδρούτσος και Μανθάτης, που θα κάτσουν στον πάγκο των αναπληρωματικών.

Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έχουν μείνει οι Ντομίνγκες, Μαρίν, Ρομαό, Σιόβας αλλά και ο Καρντόσο που έχει 7 ράμματα στο φρύδι, ο ανέτοιμος Ντε λα Μπέγια και ο τραυματίας Καπίνο.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ