ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έως την Τρίτη απαντάει ο Πελεγκρίνο

Alaves's head manager Mauricio Pellegrino gives instructions during the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's head manager Mauricio Pellegrino gives instructions during the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου (27/5) τις υποχρεώσεις του με την Αλαβές στον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα και θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Πλέον, επιβεβαιώνεται και από την Ισπανία ότι ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο είναι ο προπονητής στον οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του και περιμένει την απάντησή του.

Μια απάντηση που όπως τονίζουν στην Ισπανία, αναμένεται να δώσει στους "ερυθρόλευκους" έως την Τρίτη (30/5). Ο Πελεγκρίνο σε πρώτη φάση δεν έδειχνε και τόσο ζεστός στην προοπτική της Ελλάδας, είχε ως προτεραιότητα την Ισπανία,αλλά αυτή τη στιγμή έχει μία πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό και δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Τις οριστικές του αποφάσεις θα τις πάρει το επόμενο τριήμερο. Αν ο Αργεντινός κόουτς της Αλαβές απαντήσει αρνητικά, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα ενεργοποιήσουν το "Plan B". Σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν στην Ισπανία, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τον "ψήσει" να έρθει στην Ελλάδα και παρά την καλή πρόταση που έχει καταθέσει, ο Πελεγκρίνο δύσκολα θα πάρει το αεροπλάνο για τη χώρα μας.

Ναι μεν υπάρχει μία αίσθηση ότι έχει και κάποιον άλλον στα υπόψη (τον Πέδρο Μαρτίνς που παίζει με την Γκιμαράες στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας με την Μπενφίκα), αλλά το πιθανότερο είναι να πάει στο εναλλακτικό πλάνο.

Τάκης Λεμονής ή Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι υποψήφιοι, αν και στηνΠολωνία και στο Βέλγιοεπέμεναν τις τελευταίες ώρεςότι ο Μπέσνικ Χάσι θα συνεχίσει είτε στον Ολυμπιακό, είτε στην Αντβέρπ.

Όσο για τον Χάβι Γκράθια; Είναι στα "μαχαίρια" με την Ρούμπιν Καζάν, οι Ρώσοι δεν θέλουν να του δώσουν ούτε ένα… ρούβλι για το "διαζύγιο", αλλά ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει τα πάντανα πάρει όσο το δυνατόν υψηλότερη αποζημίωση. Να θυμίσουμε ότι στην Ρούμπιν είχε συμβόλαιο λίγο πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ψάχνεται για ένα συμβόλαιο περίπου στο ένα εκατομμύριο στην Ισπανία. Η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός πάντως θα τον ενδιέφερε, αν οι "ερυθρόλευκοι" τού έκαναν μία προσφορά κοντά σε αυτά τα ποσά.

Το πιθανότερο πάντως είναι οι Πειραιώτες να στραφούν στην επιλογή του Λεμονή (φαβορί) ή του Λουτσέσκου (αουτσάιντερ) αν και εφόσον ο Πελεγκρίνο απαντήσει αρνητικά στην πρόταση. Λίγες μέρες έμειναν λοιπόν... Έως το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσει ο Ολυμπιακός τον προπονητή που θα τον οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League.

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο χάρτης του Champions League 2017-18 (27/05)
Το μήνυμα του Καπίνο στον Γλύκο
Μέντεθ: "Ξοδεύει πολλές ώρες με τους παίκτες ο Πελεγκρίνο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ