ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στην προετοιμασία

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στην προετοιμασία
Ζντιέλαρ Σερβία

Ο Σάσα Ζντιέλαρ κατέκτησε την κορυφή του κόσμου με την Σερβία και πλέον είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού (VIDEO).

Οι επενδύσεις του Ολυμπιακού σε νεαρούς ποδοσφαιριστές δεν περιορίζονται μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα είναι αυτά των Ενέν, Γιάνκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Από τους τρεις, ο τρίτος (Ζντιέλαρ) φαίνεται πως έχει λαμπρό μέλλον κάτι που απέδειξε στο παγκόσμιο κύπελλο Κ20 στην Νέα Ζηλανδία, όπου βασικός σε όλα τα παιχνίδια με την Σερβία, κατέκτησε το τρόπαιο!

Αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού μέσου σε επτά αναμετρήσεις, ο Σάσα Ζντιέλαρ πραγματοποίησε εξαιρετικό τουρνουά και αυτός είναι ο λόγος που θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 20άχρονος άσος αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός, είναι 1.84 και χρησιμοποιεί το δεξί του πόδι στις περισσότερες ενέργειες του.

Δείτε αναλυτικά όλα τα ματς της Σερβίας στο παγκόσμιο κύπελλο και από κάτω βίντεο με στιγμιότυπα από αγώνες του Ζντιέλαρ.

ΜΑΤΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΣΗ
Ουρουγουάη - Σερβία 1-0 4ος όμιλος
Σερβία - Μάλι 2-0 4ος όμιλος
Σερβία - Μεξικό 2-0 4ος όμιλος
Σερβία - Ουγγαρία 2-1 "16"
ΗΠΑ - Σερβία 0-0 "8"
Σερβία - Μάλι 2-1 "4"
Βραζιλία - Σερβία 1-2 τελικός

* Σε όλα τα ματς έπαιξε βασικός μόνο με την Ουρουγουάη έγινε αλλαγή στο 86ο λεπτό.

* Ο Ζντιέλαρ εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι στο ματς με τις ΗΠΑ και άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ