ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξετάσεις ο Τοροσίδης, αιμάτωμα ο Ποντένσε

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έντονη ανησυχία υπάρχει στον Ολυμπιακό σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αιμάτωμα ο Ντανιέλ Ποντένσε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, στο 5-1 με τον ΟΦΗ, ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε αλλαγή στο 20' λόγω τραυματισμού. Τη Δευτέρα (4/3) κόντρα στον Απόλλωνα επανήλθε, μετά τον αποκλεισμό του από τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Λαμία στο Κύπελλο.

Ο διεθνής μπακ, ωστόσο, υποχρεώθηκε να γίνει αλλαγή για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική. Στο 25' ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού δέχτηκε χτύπημα στο δεξί γόνατο μετά από σύγκρουση με τον Ρώσση και τρία λεπτά μετά στη θέση του πέρασε ο Ανδρούτσος.

Ο διεθνής ακραίος μπακ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματά τους, καθώς υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Με χτύπημα ολοκλήρωσε το ματς και ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος στο 93' μαρκαρίστηκε άτσαλα από τον Γαρουφαλιά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί αιμάτωμα.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Φορτούνης είχε ενοχλήσεις μετά το χτύπημα που δέχτηκε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, από τον Βάρκα, και όταν έγινε αλλαγή στο 58' έβαλε πάγο στο πόδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόλλων - Ολυμπιακός 0-2: Σοβαρός και αποτελεσματικός στη Ριζούπολη
Θεοδωρίδης: "Τρομάζω να κρατήσω σε ηρεμία τα 5 εκατ. οπαδούς του Ολυμπιακού"
Μαρτίνς: "Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, δεν εγκαταλείπουμε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ