ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκπληξη με Φετφατζίδη ετοιμάζει ο Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τι δοκιμές έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς και που καταλήγει για τη μάχη με τη Μπέτις (22.00). Ο "σίγουρος" Μεριά, ο "έτοιμος" Φετφατζίδης και οι δύο θέσεις που διεκδικεί ο Νάτχο. Μάχη με τον πυρετό ο Ομάρ

Πολλές δοκιμές και ορισμένες ενδιαφέρουσες εκπλήξεις προέκυψαν στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Μπέτις στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League (20/9, 22.00).

Όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου, μερικές ώρες νωρίτερα, ο Πέδρο Μαρτίνς, η κόπωση που ταλαιπωρεί βασικά στελέχη της ομάδας δεν γίνεται να τον αφήσει αδιάφορο...

Πέρα, λοιπόν, απ' την αλλαγή που... φαινόταν εδώ και μέρες για το κέντρο της άμυνας με την είσοδο του Μεριά και την έξοδο του Μιράντα, ο οποίος δεν έδειξε σε καλή κατάσταση στον αγώνα με τον Αστέρα, είναι πιθανό να υπάρξει κι άλλη διαφοροποίηση. Πριν πάμε παρακάτω, πάντως, θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως ο Τυνήσιος στόπερ είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο και λόγω ταχύτητας, μιας και στο ανοικτό γήπεδο ο Ρόντερικ δυσκολεύεται να παρακολουθήσει πιο γρήγορους αντιπάλους.

Στο κόλπο είναι πολύ πιθανό να μπει και ο Γιάννης Φετφατζίδης, τον οποίο η τεχνική ηγεσία δοκίμασε για αρκετή ώρα αντί του Χριστοδουλόπουλου. Ο Λάζαρος παρότι τα έχει πάει πολύ καλά ως τώρα, εμφανίζεται αρκετά κουρασμένος και είναι πιθανό να καθίσει στον πάγκο τουλάχιστον στο ξεκίνημα του ματς. Ο Μαρτίνς δεν παραγνωρίζει ότι η Μπέτις παίζει με 3-4-3 ή 3-5-2, άρα με έναν παίκτη στην κάθε πτέρυγα. Σκέφτεται σοβαρά, λοιπόν, πως με τον Ποντένσε στη μία άκρη και τον «Φέτφα» στην άλλη, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα... πλευρά της άμυνας των Ισπανών και λόγω ταχύτητας, αλλά και λόγω ικανότητας στο "ένας με έναν".

Υποψήφιος για το αρχικό σχήμα είναι και ο Μπίμπαρς Νάτχο, του οποίου η ψυχολογία βρίσκεται στα ουράνια μετά και το γκολ που χάρισε το πολύτιμο "τρίποντο" την Κυριακή. Ο αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ δοκιμάστηκε σε δύο θέσεις. Του Μπουχαλάκη (ως 8άρι) και του Φορτούνη (ως 10άρι). Άρα είναι υποψήφιος και για κεντρικός χαφ, αλλά και για επιτελικός. Με λίγα λόγια, μοναδικός ακλόνητος στον άξονα φαίνεται, σύμφωνα με τη δοκιμή της Τετάρτης, ο φορμαρισμένος Μαντί Καμαρά.

Τέλος, ανοικτή είναι και η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να μη βγαίνει καν στο γήπεδο στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Παρέμεινε κλινήρης στους ξενώνες των εγκαταστάσεων του Ρέντη, επειδή ανέβασε πυρετό. Τις ώρες που ακολούθησαν, ωστόσο, ένιωθε καλύτερα κι αν σήμερα δηλώσει ετοιμοπόλεμος, ο κόουτς προσανατολίζεται να τον διατηρήσει στην ενδεκάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επιστρέψει στον γνώριμό του ρόλο στο δεξί άκρο της άμυνας ο έμπειρος Βασίλης Τοροσίδης.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα μετά και από το ξεμούδιασμα που θα γίνει το πρωί, αν και με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ως τώρα Γιαννιώτης, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Ποντένσε, Γκερέρο δεν κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφορικά με τα εισιτήρια, έχουν απομείνει 1.500 (τα περισσότερα από επιστροφές των Ισπανών) με τιμή από 25 ευρώ. Θα διατεθούν από τις 10 π.μ. μέχρι να εξαντληθούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ